24 Foto që do t’i Sjellin në Çast Ndjesitë Tuaja më të Mira

Për fat të keq, askush nuk është imun ndaj ditëve të vështira, fatit të keq apo humorit të keq.

Ne të gjithë kemi mënyrat tona për t’u përballur me ditët e pafata. Disa njerëz pëlqejnë të fshihen në shtretërit e tyre derisa të kalojë stuhia, ndërsa disa njerëz pëlqejnë të kapen pas kënaqësive të ndryshme si revista, ushqime, ose muzikë e trishtueshme.

Një tjetër mënyrë e thjeshtë për t’u përballur me kohët e vështira është të kërkoni në internet për foto dhe tregime qesharake, tërheqëse, interesante, dhe të ëmbla. Dhe me këtë mund të ndihmojmë edhe ne!

Ne do të bashkëndajmë me ju fotot më të reja nga përdoruesit që me patjetër do ta përmirësojnë humorin tuaj!

“Ai ishte mërzitur tek festa kështu që i kemi vendosur videot e ketrit në YouTube”.

© adriana_lowe/twitter

Kur e ke shitur biçikletën por nuk i ndahesh zakonit:

© angryprogrammer/pikabu

 “Njihuni me Jax. Ai është Lëpirësi Zyrtar i Stampave në zyrën postare në fshatin Portree, Skoci. “

© ShpongleDMT/imgur

Kur blen një makinë të re dhe ke frikë nga gjithçka:

© DV123/pikabu

Ai momenti i çuditshëm kur ti kupton se të gjitha shpenzimet nuk kanë dalë jashtë …

© arthik/pikabu

Ky çunak e di me siguri se çfarë do të thotë të bësh qef!

© gr80nes/twitter

Sinkronizimi doli me sukses!

© unknown/imgur

“Fqinji im kishte instaluar një kamër të re. Tani mund të fle i qetë. Asnjë armik nuk do të kalojë. “

© asokoloff/pikabu

“Në kopshtin zoologjik lokal, pashë një lemur që arriti të marrë pozicionin zen.”

© iRorshah/pikabu

Një udhëzim i shkurtër rreth asaj se si të bëjmë një vizatim realist të një qeni.

“Mendova se ky djalë po më vëzhgonte gjatë gjithë fluturimit derisa kuptova se ai i kishte vënë syzet e tij pas koke.”

© Stomanastas/pikabu

“Isha duke kënduar këngë të ndryshme për 15 minuta dhe mendova se po këndoja mirë. Pastaj u ktheva dhe pashë reagimin e tyre. “

© leprasorium/twitter

Kur bluza flet vetë:

Jam Italian. Ne nuk thërrasim policinë. Ne thërrasim familjen.

© Arecibo/pikabu

Kaq shumë lumturi në këtë GIF!

Nëse nuk ju pëlqejnë qepët, kjo nuk do të thotë se qepët nuk ju pëlqejnë ju.

© holykash/pikabu

“Më në fund munda të ndaloja mjaftueshëm ngadalë në një semafor për ta zënë bashkë-pilotin tim të dobishëm në gjumë.”

© NotJustClarkKent/reddit

Rregull numër 1: Ju mund të mos jeni fare të uritur, por ju duhet të vini kur të dëgjoni zhurmën e qeseve të ushqimit tuaj.

“Kur isha në Meksikë, pashë një sombrero të vogël dhe një shalë të vogël dhe e dija se duhet t’i blija për këtë arsye”.

© Duck_Sparrow/twitter

“Kujdestarja e qenit tim e ndihmoi atë të më bënte një dhuratë për Ditën e Nënës”.

© serena_jillian/twitter

Me sa duket T-rexet nuk lejohen këtu.

© SoyMundoHipster/twitter

E qortova atë sepse u ngjit mbi tryezë. Tani tallet me mua kështu. “

© krasnayaopasnaya/pikabu

Ja se si një djali të mbarë i pëlqen të luajë:

© JhenMorhan/pikabu

“Prindërit e mi po kujdesen për qenin tim ndërsa jam jashtë qytetit. Ka paralajmërime për tornado dhe babai më ka dërguar këtë foto. “

© nicole_psych/reddit

Fotografia në të djathtë është Photoshop por çfarë gallate do të ishte nëse do të ishte e vërtetë!

© goldlyon/imgur

A ka pasur ndonjë situatë të çuditshme që ju ka përmirësuar humorin kohët e fundit? Ndajini historitë tuaja me ne në koment.