7 Shenja të Besueshme që Vërtetojnë se një Mashkull ju Pëlqen

Për të kuptuar se çfarë mendon një mashkull për ju, nuk duhet ta pyesni direkt apo t’i bini nga Kina. Vëreni vetëm pozicionin e tij. Pa marrë parasysh atë që thotë një person, gjestet e tyre fizike mund të zbulojnë shumë më tepër për synimet e tyre të vërteta.

Ne kemi krijuar një  koleksion të gjërave më të zakonshme të adoptuara nga meshkujt që tregojnë ndjenjat e tyre të vërteta. Kjo është një mënyrë e besueshme për të kuptuar nëse ai e ndjen atë shkëndijën apo jo.

Ai lëmon ose shprish flokët

Në këtë mënyrë, burrat shpesh përpiqen të shtojnë vetëbesimin. Kur shohim një person tërheqës, ne instinktivisht përpiqemi të zbukurojmë veten duke bërë gjëra të tilla si riorganizimi i flokëve tona. Ky rregull vlen edhe për gratë.

Ai i vendos duart pranë belit

Nëse një mashkull i mban duart afër belit – për shembull, duke i vendosur në xhepa ose duke i mbajtur në bel- ky është një sinjal shumë i qartë se ai po përpiqet të tregojë forcën e tij. E njëjta ide shprehet kur një mashkull i mban këmbët larg njërat tjetres kur ulet.

Ai përpiqet të zërë sa më shumë hapësirë të jetë e mundur

Shumë kafshë meshkuj, kur fillon lufta për të fituar ndaj një femre, përdorin teknikën e fryrjes duke nxjerrë në pah puplat ose leshin, për shembull. Kjo është bërë për t’i bërë ato të duken sa më të mëdhenj që të jetë e mundur. Kur një burrë bën diçka të ngjashme në afërsi të një gruaje, kjo është shfaqja e një instikti të njëjtë të lashtë.

Ai përvetëson një qëndrim të hapur

Në situata shoqërore, ne në mënyrë të pandërgjegjshme miratojmë një pozicion më të hapur ndaj individit që na duket tërheqës. Kushtojini vëmendje edhe këmbëve të tyre. Shumica e meshkujve nuk e vënë re kur ata kanë ardhur rreth për t’u përballur me personin me të cilin duan të flasin, por është krejtësisht e qartë kur ndodh.

Ai flet me elokuencë më të madhe

Shikoni për ato momente kur një mashkull bëhet më i dëgjueshëm kur ju shfaqeni përpara atij. Ky është një tregues se ai dëshiron t’ju bëjë përshtypje.

Ai kopjon pozicionin tuaj

Hidhni një sy dhe shihni nëse një mashkull, të paktën pjesërisht, “pasqyron” pozicionin tuaj. Kjo tregon se ai po përpiqet të të kuptojë dhe të gjejë diçka të përbashkët me ju dhe kjo reflektohet në mënyrë të pandërgjegjshme në gjuhën e trupit të tij.

Sjelljet e tij bëhen më të ngazëllyera

Nëse një mashkull ju pëlqen, shprehja në fytyrën e tij do të jetë miqësore dhe e hapur. Vështrimi i tij do të jetë i sjellshëm dhe do të tregojë magjepsje dhe nëse është nervoz, ai mund të skuqet.