9 Pajisje të Dobishme për Banjën për të Cilat Pak Njerëz Dinë që Ekzistojnë

© gerasimov / depositphotos, © i found you Store / aliexpress

Një banjo e rehatshme dhe funksionale është një synim i çdo personi. Në të njëjtën kohë, nuk është aq e lehtë për të hartuar këtë hapësirë të vogël në mënyrë që të keni në dorë të gjitha gjërat e nevojshme që gjithashtu arrijnë të jenë të këndshme për syrin.

Është gjithashtu e rëndësishme të siguroheni që gjërat të mos marrin shumë nga hapësira juaj e çmuar ose të krijojnë një rrëmujë.

Ne na pëlqen të gjejmë këshilla të dobishme për jetën dhe që ndihmojnë për të lehtësuar jetesën në shtëpitë tona. Dhe sot, ne do të shtojmë një pjesë tjetër të zgjidhjeve të ftohta për banjën.

Një kabinet funksional me një pasqyrë

© photographee.eu / depositphotos, © Zhyk1988 / depositphotos

Kabinetet me pasqyra janë veçanërisht të rëndësishme për banjot e vogla ku ka rëndësi çdo pëllëmbë hapësire. Nuk krijon një ndjenjë ngushtësie, dhe pasqyrat që kanë rafte anash mund të jenë një mundësi perfekte për ruajtjen e artikujve kozmetikë që duhet të mbahen në një vend të errët që ne përdorim para pasqyrës.

Perde dushi me xhepa

© iriana88w / depositphotos, © Homder Store / aliexpress

Xhepat e tillë në mënyrë të përsosur strehojnë gjithçka që nuk mund të vendoset në rafte (si furçat, pudrat e banjës, kruajtësit dhe sendet e tjera të banjës).

Një kosh plehrash

© mumemories / depositphotos

Është shumë e përshtatshme që të keni një kosh të vogël plehrash në banjë, por për disa arsye, shumë njerëz e lënë pas dore këtë ide. Sigurohuni që ta vendosni koshin në një vend të pavërejtshëm në vend që t’i mbani këto sende nëpër të gjithë shtëpinë për të arritur në koshin kryesor të plehrave. Dhe si një bonus, kjo bën që të mos ju duhet të zbrazni mbeturinat aq shpesh.

Një tabaka

© liudmilachernetska@gmail.com / depositphotos, © liudmilachernetska@gmail.com / depositphotos

Kjo është një mënyrë elegante dhe funksionale për të ruajtur gjërat që humbasin lehtësisht, të tilla si sende kozmetike në pako të vogla, pajisje flokësh dhe tuba të ndryshëm. Thjesht vendosni tabaka aty ku është rehatshme për ju dhe do të merrni një brendësi me pamje shumë elegante.

Dorashka për ruajtjen e sapunit

Sapuni i ngurtë që është gati tërësisht i përfunduar, por që ndiheni koprrac për ta hedhur mund të vendoset në një copë të veçantë në formën e një zbukurimi. Është e lehtë të ruash një dorezë të tillë në banjë e cila mund të përdoret si një organizator. Plus, duhet ta lagni vetëm për të larë trupin tuaj.

Një mbajtëse lecke

© nadtochiy / depositphotos, © STK Market Store / аliexpress

Kjo pajisje minimaliste, e cila është e fiksuar në mur ose në ndonjë sipërfaqe tjetër vertikale që është e rehatshme për ju, mund t’ju ndihmojë të mbështjellni leckën shpejt pa rënë gjithmonë poshtë.

Raftet

© Drinkins+ / depositphotos, © Africa Studio / shutterstock

Shportat mund të jenë të madhësive të ndryshme, nga ato të vogla që përmbajnë kozmetikë te ato të mëdha që strehojnë tekstile të ndryshme. Shportat janë bërë nga materiale që janë natyrore dhe të ajrosura, duke i bërë ato një vend perfekt për ruajtjen e peshqirëve të pastër.

Pjata sapuni në formë petale

Baza e një pjate të tillë sapuni është e fiksuar në një filxhan thithës, dhe mund ta vendosni në çdo sipërfaqe në banjë që është e rehatshme për ju. Falë brazdës që lejon ujin të derdhet menjëherë në lavaman, sapuni nuk mbetet i lagësht dhe vetë pjata mbetet e hijshme. Për më tepër, mund të përdoret gjithashtu në kuzhinë – mund të ruani një sfungjer për larjen e enëve në të.

Një dorezë për sediljen e tualetit

© ulkan / depositphotos, © CODO Store / aliexpress

Një dorezë e vogël mund të fiksohet në sediljen e tualetit, duke ju lejuar ta ngrini dhe ulni poshtë pa pasur nevojë të prekni sipërfaqen e mbytur nga mikrobet. Falë madhësisë së saj të vogël, është pothuajse e padukshme dhe nuk krijon ndonjë shqetësim gjatë përdorimit të tualetit. Dhe mund ta instaloni vetë këtë pajisje – thjesht do t’ju duhet pak ngjitës dhe një lugë.