9 Situata që na Mbushën Mendjen se Interneti i ka Ndryshuar Jetët Tona Kaq Shumë!

Asnjëri prej nesh nuk duhet të provojë panik – jeta e vërtetë është në çdo çast atje jashtë pavarësisht rolit të patjetërsueshëm që interneti ka patur në jetën moderne.

Pajisjet e reja dhe teknologjia luajnë vetëm një pjesë të rëndësishme në jetën tonë, e në vërtetë është thjeshtë një pjesë.

Megjithatë, është argëtuese të sjellim në mendje ato qindra mënyrat me të cilat këto teknologji i kanë ndryshuar sjelljet tona.

Këto janë 9 prej tyre që Shkolla e Jetës ka arritur të identifikojë, të 10-tën presim të na e thoni ju.

Kohën e lirë e kalonim duke luajtur me top, aq sa harronim nëse kishim shtëpi

Fotot e pushimeve, ose pushimet e fotove

Përgatija e valixheve për udhëtim

Kërkimi i ndihmës

Gjetja e recetave të gatimit

Ndjekja e programeve televizive

Piratimi

Zbulimi i gjërave

Xhelozia