Bashkoji pëllëmbët tua dhe kushtoju vëmendje këtyre hollësive të vogla

Duart e një personi mund të tregojnë diçka për atë se si janë ata në dashuri. Ato nuk do të gënjejnë dhe do të japin informacione më të vërteta se vetë personi.

Ne gjetëm vijën e dashurisë dhe deshifruam opsionet e mundshme të karakterit. Vendosni pëllëmbët tuaja së bashku, zgjidhni modelin që keni dhe lexoni për veten tuaj!

Vija që janë në të njëjtin nivel

Nëse partneri juaj ka vijat e dashurisë në të njëjtin nivel, ju jeni me fat: ata kanë qëllime serioze dhe preferojnë marrëdhënie konstante. Ata janë racionalë dhe nuk i pëlqejnë kthesat e mprehta në jetë.

Ata janë një person i ndjeshëm me një karakter të butë dhe u intereson mendimi i të tjerëve.

Vija e dorës së majtë është më e ulët

 

Ky person preferon një partnere më të madhe dhe është i urtë pavarësisht moshës që ka. Personi që ka këto vija është i mirë në dashuri, romantik dhe i pavarur nga rregullat shoqërore. Ata shpesh dëgjojnë shqisën e tyre të gjashtë, e cila rrallë gabon.

Vija e majtë është më e lartë

Ky person nuk nxiton të ketë një marrëdhënie serioze dhe as nuk e konsideron dashurinë arsyen e lumturisë.

Por, kur ata më në fund vendosin të zgjedhin dikë për jetë, ky do të jetë një person më i ri se personi vetë ose i një kombësi tjetër. Ata duan me sytë e tyre dhe janë të sigurt në vetvete.

Ky është një person i vendosur dhe i pavarur, i cili i kapërcen lehtësisht vështirësitë.