Çfarë lloj sytjenash duhet të vishni nën veshje të ndryshme

Gjetja e sytjenave të përshtatshme për veshjen tuaj është një hap i rëndësishëm për të krijuar një pamje mahnitëse.

Për fat të mirë, ka shumë opsione në dispozicion, të përshtatshme për t’u veshur nën veshje të ndryshme. Megjithatë, është gjithashtu e lehtë të humbasësh në gjithë këtë shumëllojshmëri.

Për t’ju ndihmuar të shmangni këtë, ne kemi përgatitur një udhëzues praktik.

1. Sutjena bluzë

Sutjenat bluzë do t’ju sigurojë të keni linja të lëmuara. Sutjena të tilla mund të jenë pa tegela ose të kenë qepje mezi. Vishni ato nën bluza për të arritur një pamje të lëmuar. Mund të luani me ngjyrat, por ajo bazë është në nuancën nude, që përputhet në mënyrë perfekte me këmisha me ngjyra më të çelura.

2. Sutjena pa rrip

Një palë sutjena pa rripa mund t’ju japin mbështetje të mirë të gjoksit, si dhe t’ju ofrojnë rehati. Ngjiten fort në lëkurën tuaj, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për rrëshqitjen e tyre poshtë. Sutjenat pa rripa janë një zgjedhje e mirë për veshjet si fustane pa rripa.

3. Sutjena e konvertueshme

Sutjenat e konvertueshme ka disa rripa që mund të vishen në mënyra të ndryshme ose të hiqen tërësisht. Sutjena të tilla mund të transformohen për t’u përshtatur nën shumë veshje. Vishni ato nën fustane me supe apo edhe veshje pa kurriz.

4. Sutjena U-plunge

Ndërsa kupat në një sutjena klasike janë të drejta, kupat e sutjenave U-plunge janë me kënd, duke lënë më shumë hapësirë ​​për lëkurën e zhveshur. Gjithashtu, rripat e tij qëndrojnë më gjerë në shpatulla. Në përgjithësi, këto sutjena ndihmojnë në ngritjen e gjoksit, krijimin e një pamje të rrumbullakosur dhe sigurimin e mbështetjes së duhur. Vishni atë me rroba që kanë dekolte të thella, si bluza dhe fustane me jakë V.

5. Sutjena ngjitëse

Sutjenat ngjitëse bëhen zakonisht nga silikoni, por ka edhe disa variacione që janë bërë nga shkuma. Meqenëse nuk kanë rripa, janë perfekte për bluzat dhe fustanet që janë pa supe, pa kurriz ose që janë me kapëse.

6. Sutjena ballkoni

Sutjena ballkoni (e njohur edhe si ballkone) ofron mbështetje të mirë dhe ndihmon në krijimin e një forme të ngritur. Kupat e saj kanë një prerje të ulët, që do të thotë se do të mbulojnë vetëm gjysmën e gjoksit tuaj. Është perfekte për veshjet me dekolte më të gjera dhe të ulëta. Nëse dëshironi të luani me pamjen tuaj, mund ta vishni edhe nën një këmishë të hapur.

7. Bralette me dantella

Një bralette është një sutjenë pa tela, pa rreshtim dhe pa mbushje. Ato duken shumë femërore dhe vijnë në shumë ngjyra dhe dizajne. Për të krijuar një pamje lozonjare dhe të guximshme, kombinoni ato me një këmishë të hapur.

8. Sutjena Racerback

Këto sutjena kanë një pikë të bashkuar në pjesën e pasme. Disa prej modeleve mund të kenë gjithashtu një kapëse J ose rripa të kryqëzuar të shkëputshëm. Janë të shkëlqyera për stërvitje. Vishni një sytjena me shpinë nën veshjen tuaj të palestrës.

9. Sutjena Demi

Një sutjenë e tillë ka kupa të pozicionuara poshtë dhe ato mbulojnë pjesë më të vogla të gjoksit tuaj, duke e lënë pjesën e sipërme të ekspozuar në masë të madhe. Zakonisht, kupat kanë gjithashtu jastëkë të vegjël të mbushur që ndihmojnë në ngritjen e bustit dhe krijimin e dekoltesë tërheqëse. Vishni ato me bluza me dekolte të ulët ose me këmisha transparente.

10. Sutjena me kupë të plotë

Sutjena me kupë të plotë siguron mbështetje dhe mbulim maksimal për gjoksin. Është veçanërisht e përshtatshme për gratë me buste të mëdha. Vishni atë nën çdo veshje që tregon më pak lëkurë, si një jakë breshkë.

11. Sutjena me ngritje

Falë mbushjes në kupa, sutjena të tilla janë të përkryera për të krijuar një formë tërheqëse të gjoksit dhe një pamje të dekoltesë së zgjeruar. Vishni atë nën bluza me prerje të ulët që ju lejojnë të zbuloni pjesën e sipërme të gjoksit.

12. Sutjena zbutëse

Sutjena zbutëse është projektuar për të zbutur dhjamin në pjesën e pasme dhe për të krijuar një siluetë të barabartë. Kjo i bën ato perfekte për veshjet dhe fustanet.