Çfarë Mund të Blini Me 1 Dollar Nëpër Vende të Ndryshme të Botës

Ne u kërkuam miqve tanë nëpër botë të na tregojnë se çfarë mund të blejnë me një dollar në vendet e tyre dhe morëm disa përgjigje interesante.

Këtu është lista që kemi bërë, në rast se keni menduar ndonjëherë se çfarë ushqimi mund të blini me vetëm një dollar në xhepin tuaj!

Snickers apo një mëngjes lokal

© Depositphotos.com

 

© Depositphotos.com

Një omletë me patate apo një rriskë picë

© Adriel O. Socrates

Një gatim tradicional apo mish pule i gatuar me salcë

© Depositphotos.com
© Dtarazona

Një kanaçe coca-cola apo 10 shukë momo

© Depositphotos.com
© Depositphotos.com

Një bukë apo një pastë

© Depositphotos.com
© Depositphotos.com

Këtu s’dimë cilës t’i japim përparësi…

© Depositphotos.com
© Depositphotos.com

2 Kilogramë patate

© Depositphotos.com

Një bukë apo një kokë marule

© Depositphotos.com
© Depositphotos.com

Një shishe qumësht apo një gotë birrë

© Depositphotos.com
© Depositphotos.com

Një kafe ekspres në Itali apo një vakt i plotë në Indi

© Depositphotos.com
© Depositphotos.com