Çfarë Zbulon për Ty Mënyra se si Tështin

©depositphotos

Ekzistojnë rregulla sociale kur bëhet fjalë për teshtitjen, të cilat janë ngulitur në kulturën tonë. Pastrimi plotësisht i pranueshëm i hundës në Shanghai do të bëjë që njerëzit të shikojnë me besdi nga ju në Britani të Madhe.

Një raport ka treguar që njerëzit kanë rregullat e tyre kur bëhet fjalë për teshtitjen, dhe ato mund të zbulojnë shumë gjëra për ju.

Ne hulumtuam mbi këtë temë dhe zgjodhëm 5 mënyra të ndryshme të teshtitjes që mund të tregojnë se cilat tipare të veçanta mund të keni.

Tështitje “çlirim jashtë”

Këta njerëz e shohin teshtitjen shumë të këndshme. Zakonisht ata janë me zë të lartë dhe afirmues dhe nuk e kanë problem të teshtijnë në çdo situatë. Këta njerëz janë gjithashtu bindës dhe të sigurt në vetvete dhe ndjehen të qetë në kontekstet sociale.

Teshtimë miu

Këta njerëz tremben kur teshtijnë dhe zakonisht fryjnë hundën e tyre në një mënyrë të matur. Ata përpiqen të mos bëjnë zhurmë ose ta mbajnë atë në minimum. Ky person ka sjellje të mira dhe është i vetëdijshëm për atë që është e pranueshme ose jo nga ana shoqërore. Këta njerëz zakonisht janë më të ndjeshëm ndaj gjykimit shoqëror gjithashtu.

Nuhatësit serialë

Ky zakon është i vullnetshëm dhe njerëzit mund ta shohin atë irritues. Në vend që të lejojnë teshtitjen, nuhatësit serialë, siç tregon edhe emri, vazhdimisht nuhaten, kështu që ata nuk lejojnë të teshtijnë rastësisht. Këta njerëz nuk ndihen rehat për të shfryrë hundët në publik dhe janë të pasigurtë në shoqëri.

Teshtima pa pushim ose teshtima seriale

Këta njerëz tështijnë shumë herë në mënyrë të përsëritur dhe në një mënyrë shumë të jashtëzakonshme, dhe ata gjithashtu e bëjnë atë më shumë sesa është fizikisht e nevojshme. Shumë njerëz nuk e shohin atë të pranueshëm nga ana shoqërore dhe e shoqërojnë atë me shëndet të dobët.

Ekzaminuesi paranojak

Ekzaminuesit paranojakë gjithmonë kërkojnë mbetje të teshtitjeve në hundëve të tyre dhe përpiqen ta pastrojnë atë sa të munden. Ky lloj personi është i ndjeshëm për pamjen e tyre dhe shqetësohet për atë që njerëzit mendojnë për ta nga jashtë.