Forma e Vetullave Tuaja Tregon Shumë për Karakterin Tuaj, dhe Kemi Disa Gjetje

©Andrey Arkusha/shutterstock

Nëse sytë janë dritarja e shpirtit, atëherë vetullat janë korniza e asaj dritareje. Pra edhe ato mund të tregojnë shumë për karakterin tonë.

Ne ju ftojmë ta provoni këtë teori fizionomike mbi veten (ose me ata përreth jush) tani!

Vetulla të zakonshme

© EugenePartyzan/depositphotos.com

Vetullat me gjerësi dhe distancë mesatare nga njëra-tjetra nënkuptojnë një përkushtim ndaj vlerave tradicionale dhe integritetit të karakterit. Në të njëjtën kohë, nuk jeni të prirur për dramatizim të tepërt – diçka që i bën të tjerët të kënaqen duke qenë në shoqërinë tuaj.

Vetulla tepër të gjata

© arkusha/depositphotos.com

Njerëzit me vetulla të gjata mund të përballojnë praktikisht çdo stres dhe janë shumë të shoqërueshëm. Ata janë individë të gjallë që posedojnë burime të brendshme të pashtershme dhe një gamë të gjerë interesash. Nëse i përkisni këtij lloji, jeni mësuar të zgjidhni të gjitha problemet tuaja vetëm dhe rrallë i ndani ato me të tjerët.

Vetullat e shkurtra

© nlphoto/depositphotos.com

Ju jeni shumë e vëmendshme ndaj detajeve dhe jeni mësuar të qëndroni me këmbë në tokë. Ju nuk ju pëlqen të dëgjoni të tjerët të ankohen për problemet e tyre, pasi gjithashtu e keni të vështirë të përballeni me vështirësitë e jetës ndonjëherë. E megjithatë asnjë mal nuk është shumë i lartë për ju, kjo është e sigurt!

Vetulla të trasha

© krim.bux.gmail.com/depositphotos.com

Keni besim të plotë në pikat tuaja të forta dhe atraktivitetin e jashtëm. Njerëz si ju mund të përballen me lehtësi me konfliktet. Pasi të keni qartësuar synimet tuaja për një qëllim të rëndësishëm, thjesht jeni të pandalshëm. Ju nuk jeni veçanërisht të shqetësuar për atë që të tjerët mund të mendojnë për ju, duke qenë shumë më të interesuar për të jetuar jetën tuaj në maksimum. Individët e llojit tuaj me të drejtë mund të quhen “shpirtra të lirë”.

Vetulla të holla

© Prochkailo94/depositphotos.com

Vetullat shumë të holla flasin për delikatesën e lindur. Konfliktet nuk janë në listën tuaj të përparësive të larta, dhe ju arrini t’i shmangni ato me shkathtësi. Çfarë tjetër ka për të thënë? Ju jeni një dëgjuese e përsosur dhe një shpirt i dhembshur!

Vetullat me hark të lartë

© sergeyzapotylok/depositphotos.com

Ata që kanë vetulla me hark të lartë ka të ngjarë të jenë të ndjeshëm dhe selektivë në komunikim. Në takimin e parë me ju, njerëzit shpesh marrin një përshtypje të rreme, duke ju konsideruar egoiste ose arrogante. Por e vërteta e thjeshtë e çështjes është që ju nuk do të hapeni plotësisht me dikë që nuk e ka fituar besimin tuaj. Dhe, duke folur për tiparet tuaja të karakterit, përsosmëria dhe autokritika kanë qenë gjithmonë shoqëruesit tuaj më të ngushtë, apo jo?

Vetullat me hark të ulët

© pepperbox/depositphotos.com

Një person me vetulla me hark të ulët është i sigurt se është lloji i individit që mund t’i besoni në çdo situatë. Njerëz të tillë zakonisht kanë një personalitet tërheqës dhe janë të aftë të ndërtojnë marrëdhënie serioze, afatgjata.

Vetullat trekëndore

© ElaineNadiv/depositphotos.com

Forma e mprehtë dhe këndore e vetullave tuaja nënkupton një personalitet dinamik: ju keni aftësinë për të analizuar shpejt situatat dhe për të marrë vendime të shpejta. Një spontanitet i tillë nganjëherë mund të çojë në rezultate të padëshiruara, por sigurisht që ka përparësitë e tij: njerëzit nuk mërziten kurrë në shoqërinë tuaj! Një udhëheqëse e lindur, ju jeni e mirë për të frymëzuar të tjerët dhe kurrë nuk i largoheni marrjes së përgjegjësisë.

Vetullat e rrumbullakosura

© stefanolunardi/depositphotos.com

Vetullat e tilla janë një shenjë e padiskutueshme e mirësisë dhe vëmendjes. Ju kurrë nuk jeni indiferentë ndaj problemeve të të tjerëve dhe jeni gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar ata që kanë nevojë.

Vetulla pothuajse të drejta

© avemario/depositphotos.com

Vetullat pa kthesa të theksuara nënkuptojnë një mendim analitik dhe prirje për të menduarit racional. “Mat dy herë, prit një herë” është thënia që përshkruan më së miri pikëpamjen tuaj për jetën. Sidoqoftë, ju nuk keni frikë të shprehni të vërteta të pakëndshme që të tjerët preferojnë t’i shmangin.

Vetullat “diagonale”

© mysticlight/depositphotos.com

Sa më i pjerrët këndi i pjerrësisë, aq më të forta janë emocionet dhe pasionet që ndodhen brenda shpirtit tuaj. Ju krijoni një përshtypje të qëndrueshme për këdo që takoni. Njerëzit si ju e dinë saktësisht se çfarë duan nga jeta dhe gjithmonë gjejnë rrugën më të shpejtë drejt suksesit.

Vetulla që mezi duken

© avemario/depositphotos.com

Një dukuri veçanërisht e rrallë: vetullat e rralla me ngjyrë të çelët, forma e së cilës nuk mund të përcaktohet lehtë. Kjo është një shenjë e sigurt e pasigurisë. Ju keni tendencë të dyshoni në karakterin dhe aftësitë tuaja, të cilat, nga ana tjetër, krijojnë ndrojtje. Ju dukshëm nuk vuani nga tejkalimet dhe agresiviteti. Ne ju këshillojmë që të largoni menjëherë dyshimin nga vetvetja dhe të hapni krahët drejt arritjeve të reja!