Gjërat që i Bëjnë të Gjitha Çiftet, Por Kanë Turp t’i Pranojnë…

Fillon butësisht “shfaqja” kur çiftet fillojnë të jetojnë së bashku. Shtëpia qëndron e rregullt, koha në banjë është private dhe gjithkush performon sjelljen e tij/saj më të mirë.

Megjithatë, gjërat përshkallëzohen shpejt pas dyerve të mbyllura.

Shijojini këto situata të çuditshme që çiftet bëjnë kur fillojnë të ndihen rehat me njëri-tjetrin. Do të gjeni veten!

Kontrolli i rregullt i erës së djersës dhe frymëmarrjes për t’u siguruar që të dyja janë të freskëta

Të shëtiturit nëpër shtëpi lakuriq

Ata nuk i fshehin më gazrat dhe gromësimat. Në vend të kësaj, ata bëjnë gara me njëri-tjetrin.

Ata ndajnë ushqimin me njëri-tjetrin edhe nëse nuk duan

U ofrojnë njëri-tjetrit këshilla të vlefshme mbi modën

U bëjnë fshehurazi foto njëri-tjetrit duke bërë gjëra të këndshme, të çuditshme dhe të sikletshme

Secili ka pjesën e vet në çdo gjë…

Kalojnë orë duke u përpjekur të zgjedhin një vend për të ngrënë, pastaj përfundojnë duke shkuar në të njëjtën vend si gjithmonë

Bëjnë biseda të stërgjata kur përdorin banjën

Vuajtjet gjatë ledhatimeve në të nxehtin e verës…

…pastaj duke u kthyer në një sanduiç të madh dashurie gjatë dimrit

Trajtimi i kafshëve shtëpiake sikur të ishin fëmijë

Të bërit dush së bashku për të kursyer ujë dhe për ato skrubet në shpinë