Mënyra se si Partneri ju Shfaq Dashurinë Zbulon Çfarë Vlerësojnë tek Ju

Të thuash “Të dua” është ndoshta mënyra më e lehtë për t’i treguar dikujt që jeni të interesuar për ta, por nuk është mënyra e vetme.

Kur bëhet fjalë për të shprehur emocione, çdo individ është i ndryshëm. Ndërsa disa përdorin fjalë, të tjerët mbështeten më shumë në veprime dhe gjeste. Mënyra se si personi që doni shfaq dashurinë ndaj jush mund të mos jetë e njejtë si me mënyrën tuaj, gjë që mund t’ju bëjë të shqetësoheni për marrëdhënien tuaj dhe të ndjeheni më pak të dëshiruar.

Ne kemi identifikuar 6 mënyra se si njerëzit e shfaqin dashurinë për partnerët e tyre pa përdorur fjalë dhe ne kemi deshifruar se çfarë kuptimi kanë.

Ata ju dëgjojnë ju si ditari juaj personal.

Nëse partneri juaj është i gatshëm t’ju dëgjojë dhe ju ngushëllojë si në ditët tuaja të trishtuara dhe në ato të lumtura, ata nuk janë vetëm një dëgjues i shkëlqyeshëm, por kjo gjithashtu sugjeron që ata e vlerësojnë besimin në marrëdhënie.

Duke ju lejuar të shpreheni, partneri juaj përpiqet të bëjë lidhjen midis jush më të fortë dhe më të sinqertë.

Ata i duan përqafimet po aq sa ju.

Kur jeni të dashuruar, përqafimi është një nga gëzimet më të mëdha të të qënit në një lidhje. Nëse partneri juaj pëlqen të përqafohet po aq shumë sa ju, kjo nënkupton që ata gjithashtu e duan të kalojnë kohë cilësore me ju dhe për më tepër, vlerësojnë intimitetin në marrëdhënien tuaj.

Jo vetëm kaq, puthjet e rastit në ballë dhe përqafimet nl shpinë janë gjithashtu një shenjë që përpiqen t’ju tregojnë se sa të rëndësishëm jeni për ta pa au thënë vërtet fjalët.

Ata ju inkurajojnë të arrini qëllimet tuaja.

© Like Crazy / Paramount Pictures

Të qenurit në një lidhje nuk është e barabartë me të qenurit me partnerin tuaj gjatë gjithë kohës ose të shkruani 24/7. Në fund të ditës, ju jeni 2 individë të veçantë me qëllime dhe ëndrra të ndryshme.

Nëse partneri juaj ju inkurajon të përpiqeni më shumë për të arritur qëllimet tuaja, në vend që të ankohen që nuk janë qendra e vëmendjes tuaj, kjo do të thotë se ata e vlerësojnë hapësirën personale.

Të kuptuarit që partneri gjithashtu ka një jetë dhe të drejtën për të ndjekur ëndrrat e veta është një shenjë pjekurie dhe dashurie të vërtetë.

Ata ju ndihmojnë me punët e shtëpisë.

© Suspicious Partner / SBS

Nëse partneri juaj nuk e ka problem të çojë rrobat në lavamderi çdo herë ose të bëjë punë rregullisht, atëherë është një shenjë që partneri juaj ju konsideron si të barabartë, gjysmën e tyre ekuivalente.

Është vërtet e vështirë të gjesh dikë që e vlerëson barazinë në një marrëdhënie, kështu që nëse e ke gjetur dikë të veçantë, mos i lini t’ju ikë!

Ata nuk e kanë problem të flasin për ju me të tjerë të familjes.

© A Walk in the Clouds / 20th Century Fox

Shenja më e qartë që partneri juaj nuk po mashtron është kur i shihni ata të flasin me miqtë dhe familjen e tyre për ju. Nëse njeriu juaj i zemrës nuk e ka problem t’u tregojë të tjerëve për marrëdhënien tuaj, do të thotë që ata e vlerësojnë angazhimin dhe se ata janë me ju për të gjitha arsyet e duhura. Ata shohin një të ardhme me ju.

Ata shfaqin dëshirën e tyre për ju kurdo që ju të dy dilni.

Një shfaqje e përkohshme e dashurisë në publik është në rregull, por nëse partneri juaj e bën atë gjatë gjithë kohës, mund të jetë një flamur i kuq. Dëshira për të shfaqur marrëdhënien tuaj tek të tjerët është një shenjë e pasigurisë dhe nëse partneri juaj thjesht nuk e di se si t’i mbajë duart larg nga ju, madje edhe në publik, kjo mund të thotë se ata janë të etur pas jush.

Si i thoni gjysmës suaj tjetër që e doni ata pa përdorur fjalë? A keni qenë ndonjëherë në një lidhje ku partneri juaj nuk ishte shumë i zëshëm për ndjenjat? Si vepruat? Ndani historinë tuaj me ne në koment!