Një Përdorues në Reddit Zbuloi Rregullin 2-2-2 për të Forcuar çdo Marrëdhënie, dhe është Gjenial

© One Day / Film4 Productions

Sipas një studimi, çiftet me fëmijë kanë probleme të gjejnë kohë për romancën. Sondazhi tregoi se 36% e njerëzve “pothuajse kurrë” nuk dalin më në takime, ndërsa 30% bëjnë një përpjekje një herë në muaj. Edhe pa fëmijë, jeta bëhet mjaft e tensionuar sa ne biem pre e një rutine me partnerët tanë.

Ne gjetëm disa këshilla të shkëlqyera takimesh që mund t’ju ndihmojnë të mbani gjallë shkëndijën romantike përgjithmonë.

Si të mos i ndalni asnjëherë takimet në një lidhje

Një përdorues i Reddit gjeti një mënyrë gjeniale për t’i mbajtur gjërat interesante në një martesë. Natën e tyre të dasmës, çifti ranë dakord të ndiqnin rregullin e thjeshtë të 2-2-2, i cili thotë:

  • Çdo 2 javë, ju merrni një ditë pushim për ta kaluar me partnerin;
  • Çdo 2 muaj, ju merrni gjithë fundjavën për t’u çlodhur dhe përqendruar në romancë;
  • Çdo 2 vjet, ju bëni një javë pushim dhe bëni atë që dëshiron zemra juaj.

Përdoruesi konfirmon se kjo këshillë bën mrekulli: «njerëzit akoma pyesin se sa do të zgjasë faza jonë e muajit të mjaltit. Unë mendoj se do të zgjasë për aq kohë sa t’i përmbahemi 2-shave tanë. ”

© (500) Days of Summer / Searchlight Pictures

Mund të duket e vështirë për të vazhduar me këtë orar, por rregulli është në të vërtetë mjaft fleksibël, kështu që nuk ka pse të bëhet i papërshtatshëm. Përndryshe, ju do të merrni të kundërtën e asaj që dëshironi të arrini.

Një çift provoi rregullin 2-2-2, dhe ja rezultatet:

© La La Land / Summit Entertainment

Një çift blogerësh është i dashuruar me rregullin 2-2-2 dhe thotë se kjo ndihmon për të mbajtur marrëdhëniet e tyre ayktive. Ata zbuluan se punojnë orare krejt të ndryshme, të cilat gjithmonë i kërcënonin netët e tyre të takimeve, por me këtë rregull gjenial, ata gjithmonë kanë diçka për të parë. Marrëdhënia e tyre emocionuese me të vërtetë na frymëzon t’i marrim seriozisht këshillat e tyre!

Gruaja, Amanda, sugjeroi ndjekjen e rregullit në një mënyrë që është më e mira për ju dhe partnerin tuaj: “Mos ngurroni ta bëni atë 1-1-1, ose 2-1-1, edhe 2-1-2.” Për më tepër, ajo sugjeroi ta planifikoni pak përpara pasi do t’ju ndihmojë gjithashtu me planin tuaj financiar. Ju nuk keni nevojë për ndonjë presion shtesë, prandaj sigurohuni që të diskutoni gjithçka me partnerin tuaj dhe të ndjeheni të qetë për atë që po bëni.

Këshilla të tjera të vlefshme romantike nga Reddit.

© I Still Believe / Kingdom Story Company

Kjo këshillë gjeniale na bëri që të kthehemi në Reddit për të parë se çfarë fshihnin njerëzit e tjerë nën mëngë. Ja çfarë mundem të gjenim për të ndihmuar në jetën tuaj romantike:

“Kur keni një argument, duhet të jeni ju dhe shpirti juaj binjak përkundrejt problemit, jo ju përkundrejt shpirtit tuaj binjak ”. – krukson

“Shmangni të folurit për argumentet që keni me shpirtin binjak me të tjerët. Ata dëgjojnë për gjërat negative, por rrallë dëgjojnë për rezolutën. ” – DDraughn

“Unë njoh një djalë që i ofron një bakshish prej 10 $ floktores së gruas së tij. Ai merr një telefonatë sa herë që gruaja e tij bën prerje flokësh me një përshkrim të shkurtër të asaj që është bërë. Gruaja vjen tek dera, dhe ai i thotë , ‘Zemër, ke bërë flokët? Janë pak më të shkurtra dhe duken shkëlqyese!” -malevolent_nuthatch

© The Wedding Date / Gold Circle Films

“Ajo mund të thotë se nuk dëshiron ëmbëlsirë. Ajo në të vërtetë dëshiron. Porositni një rracion për veten tuaj, merrni 2 pirunë dhe lëreni që ajo ta hajë atë. Ëmbëlsirat janë për vajzat gjithsesi. ” – kamerongill

“Unë dhe e dashura ime kemi një mbrëmje pa telefon dhe më pak TV çdo javë. Ne luajmë një lojë të caktuar. ” – obispook

“Rregulli im është ta trajtoj gjithmonë tjetrin sikur të ishim beqarë … kjo më ndihmon të mbaj pak nga ajo lëvizje fillestare, e takimeve dhe më kujton se ajo është personi i saj që mund të dilte nga ajo derë në çdo ditë të caktuar. Mua më takon të jem një lloj personi me të cilin duam të jetojmë dhe të rritemi me të. ” – Send_Poems