Si do të Dukeshin 20 të Famshëm me Sy Blu Nëse do të Kishin Sy Kafe

©imago / Sp / East News

Në shoqërinë tonë, ekziston një stereotip që njerëzit me sy blu janë më tërheqës se të tjerët. Shkencëtarët zhvilluan një studim dhe zbuluan se sytë blu me të vërtetë duken të bukur për shumë veta, por jo më shumë se nuancat e tjera të dritës.

Ne vendosëm të zhvillojmë eksperimentin tonë dhe të shohim se si do të ndryshojë pamja e personazheve të famshëm me sy blu nëse sytë e tyre do të kishin ngjyrë kafe. Mbahuni fort, do të ketë shumë surpriza.

Ian Somerhalder

© Jean-Baptiste Lacroix / AFP / East News

Jennifer Aniston

© Gilbert Flores / Broadimage / Broad Image / East News

Ed Sheeran

© AP / East News

Miley Cyrus

© Xavier Collin / Image Press Agency / BWP Media / East News

Elijah Wood

© C3396 / DPA / East News

Taylor Swift

© Xavier Collin / Image Press Agency / BWP Media / East News

Brad Pit

© Tony DiMaio / Mega / Mega Agency / East News

Margot Robbie

© Pongo / Mega / Mega Agency / East News

Jude Law

© Marechal Aurore /ABACA / Abaca / East News

Madonna

© Jordan Strauss / Invision / AP / East News

Bradley Cooper

© Valerie Macon / AFP / East News

Reese Witherspoon

© Grosby Group / East News

Benedict Cumberbatch

© ddp images / Steffens / East News

Amy Adams

© Gilbert Flores / Broadimage / Broad Image / East News

Jared Leto

© Axelle / Bauer-Griffin / East News

Megan Fox

© Joe Sutter, PacificCoastNews / East News

Leonardo DiCaprio

© Sipa Press / East News

Sophie Turner

© Jen Lowery / Mega / Mega Agency / East News

Cillian Murphy

© Robin Platzer / TwinImages / Sipa USA / East News