Si Dukeshin në Fëmijëri dhe si Janë Sot, Aktorët që i Adhuruam aq Shumë

© carladiaz / Instagram , © O Clone / Núcleo Jayme Monjardim

Dukej se vetëm dje u ulëm TV për të parë Beethoven, The Addams Family ose Little Rascals sa më shpejt të jetë e mundur, dhe ndërkohë 2020 ka ardhur tashmë, dhe fëmijët që luajtën rolet kryesore në filmat tanë të preferuar janë rritur prej kohësh.

Ne ju paralajmërojmë se në fund të artikullit ne kemi përgatitur një bonus që patjetër do t’ju çudisë: ju kurrë nuk do ta merrni me mend se si duket tani djali nga videoklipi në këngën më interesante të fillimit të viteve 2000.

Carla Diaz (“Kloni”)

© carladiaz / Instagram , © O Clone / Núcleo Jayme Monjardim

11 vjeç / 29 vjeç

Stephanie de Brito (“Kloni”)

© O Clone / Rede Globo de Televisão , © O Clone / Rede Globo de Televisão

14 vjeç / 32 vjeç

Christian dhe Joseph Cousins (Infermierët)

© Drkanglgabriel / Facebook , © joseph.cousins.9 / Facebook , © Twin Sitters / Surge Productions Inc.

11 vjeç / 36 vjeç

Nicole Tom (“Beethoven”)

© Beethoven / Universal Pictures , © Nicholle Tom / Imdb

14 vjeç / 41 vjeç

Christopher Castille (Beethoven)

© Beethoven / Universal Pictures , © Alison Castile / Facebook

12 vjeç / 39 vjeç

Jake Lloyd (Star Wars Episode I: The Phantom Menace)

© Star Wars: Episode I – The Phantom Menace / Lucasfilm Ltd. , © yoksamoksa / Pikabu

10 vjeç / 30 vjeç

Michael Conner Humphrey (Forrest Gump)

© Forrest Gump / Paramount Pictures , © michaelconnerhumphreys / Instagram

9 vjeç / 35 vjeç

Edward Furlong (Terminator 2: Judgment Day)

© edwardfurlongofficial / Instagram , © Terminator 2: Judgment Day / Carolco Pictures Inc.

14 vjeç / 43 vjeç

Camila Bordonaba (“Shpirti i Rebelimit”)

© Rebelde Way / Cris Morena Group SA , © Camila Bordonaba / Facebook

18 vjeç / 35 vjeç

Barrett Oliver (“The Neverending Story”)

© Die unendliche Geschichte / Bavaria Film , © conraro / Twitter

11 vjeç / 46 vjeç

Noah Hathaway (“The Neverending Story“)

© Die unendliche Geschichte / Bavaria Film , © Noah Hathaway / Facebook

13 vjeç / 48 vjeç

Tami Stronak (“The Neverending Story”)

© Die unendliche Geschichte / Bavaria Film , © Tami Stronach Dance / Facebook

12 vjeç / 47 vjeç

Travis Tedford (Little Rascals)

© The Little Rascals / Universal Pictures , © alec_behan / Twitter

6 vjeç / 31 vjeç

Bug Hall (“Little Rascals”)

© The Little Rascals / Universal Pictures , © bug_hall / Instagram

9 vjeç / 34 vjeç

Brittany Ashton Holmes (Little Rascals)

© The Little Rascals / Universal Pictures , © 22 Vision / Facebook

5 vjeç / 30 vjeç

Jordan Varcol (“Little Rascals”)

© The Little Rascals / Universal Pictures , © jordanwarkol / Instagram

8 vjeç / 33 vjeç

Zachary Mabry (Little Rascals)

© zacmabry / Instagram , © The Little Rascals / Universal Pictures

4 vjeç / 29 vjeç

Katërshet Alexis, Cole, Justin dhe Paul Simoh (Triplets from Friends)

© colecimoch / Instagram , © Friends / Warner Bros. Television

Jeremy Sumpter (Peter Pan)

© Peter Pan / Universal Pictures , © jeremysumpterofficially / Instagram

14 vjeç / 30 vjeç

Rachel Heard-Wood (Peter Pan)

© Peter Pan / Universal Pictures , © rachel.hurdwood / Instagram

13 vjeç / 29 vjeç

Jimmy Workman (Familja Addams)

© The Addams Family / Paramount Pictures , © Jimmy Workman / Facebook

11 vjeç / 39 vjeç

Bonus: Marlo Snellman (“Freestyler” i Bomfunk MC)

© marlitos_way / Instagram , © BomfunkMCsVEVO / Youtube

15 vjeç / 35 vjeç

Shpresojmë që përzgjedhja jonë t’ju ketë shkaktuar një ndjesi të ngrohtë nostalgjie. Cili nga aktorët, për mendimin tuaj, nuk ka ndryshuar aspak, dhe cilin nuk do ta kishit njohur kurrë…