Si Kombinohen në Mënyrë Perfekte Këpucët me Çdo Veshje

©shutterstock,©shutterstock

Me një numër dërrmues opsionesh të ndryshme, mund të jetë vërtet e vështirë të planifikosh një veshje të shkëlqyeshme.

Përkundër faktit që në ditët e sotme mund t’ia hidhni duke veshur gjithçka, duhet të keni parasysh të ndiqni disa rregulla të thjeshta për t’ju ndihmuar të zhvilloni stilin tuaj dhe, më e rëndësishmja, të ndiheni rehat në rrobat tuaja.

Ne kemi mbledhur disa rregulla të kombinimit të ngjyrave që janë të zbatueshme për çdo veshje dhe çdo rast.

Pantallona të bardha

© depositphotos.com, © depositphotos.com

E bardha është një ngjyrë bazë universale që shkon me gjithçka. Sidoqoftë, mos i kombinoni pantallonat e bardha me këpucët e zeza në veshjet e rastësishme ose në zyrë – kjo mund të tregojë sikur doni të dukeni dhe se jeni ngjitës.

Pantallona gri

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Këto mund t’i përzieni me çdo ngjyrë bazë të këpucëve. Kjo është me të vërtetë e përshtatshme kur nuk dini cilat pantallona të zgjidhni për t’iu përshtatur palës së këpucëve të preferuara. Me ngjyra gri, do të dukeni elegante pa asnjë mundim.

Pantallona të zeza

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Ekziston një mendim i zakonshëm që e zeza kombinohet me gjithçka. Por jo gjithçka kombinohet me të zezën! Siç e kemi përmendur tashmë, mos e vishni të zezën me këpucët e bardha. I njëjti rregull zbatohet për çdo nuancë kafe. Gjithmonë do të ketë disharmoni, pasi e zeza është më shumë një ngjyrë “biznesi”. Kafja është më rastësore. Nëse dëshironi të krijoni një pamje interesante, është më mirë të zgjidhni ngjyra të ndritshme.

Pantallona bezhë / nude

Kur vishni pantallona ngjyrë bezhë ose nudo, përpiquni t’i përshtatni ato me një palë këpucë me ngjyra të lehta ose të ndritshme. Mos u përpiqni kurrë të veshësh ato të zezat – kjo do të krijojë një kontrast të mprehtë.

Pantallona kafe të lehta

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Këpucët e zeza (dhe gjithashtu gri) do të jenë gjithashtu me vend në këtë rast. Por mund të provoni të eksperimentoni pak dhe të gjeni një palë këpucë jeshile ose vishnje. Hija e duhur do ta bëjë veshjen tuaj të bjerë në sy.

Pantallona ngjyrë kafe të errët

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Kjo ngjyrë është një nga më të vështirat për tu përputhur. “Mos-i” më i madh është gri ose i zi, si dhe të gjitha nuancat e kuqe dhe vjollcë. Një zgjedhje interesante mund të jetë jeshile ose blu e errët – veshja e përgjithshme do të duket jokonvencionale dhe e freskët.

Pantallona blu

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Çdo hije xhins, qoftë e lehtë, e ndritshme, ose blu e errët, shkon me gjithçka.

E gjelbër, ulliri

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Në këtë rast, e vetmja ngjyrë e këpucëve që mund të prishë plotësisht veshjen tuaj është ngjyra jeshile. Dhe për pjesën tjetër? Eksperimentoni për të gjetur kombinimet tuaja elegante!

Vishnje dhe hijet e saj

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Një palë pantallona vishnje do të shkojnë me shumë ngjyra të tjera, përveç vjollcës dhe ngjyrës kafe të errët. Mund të provoni ta vishni edhe me këpucë jeshile ose blu për ta bërë veshjen tuaj të duket më e ndritshme. Nëse zgjedhja juaj është klasike e rastësishme, atëherë zgjidhni hije të ndryshme gri.