Sjelljet që Tregojnë se Partneri Juaj Nuk është i Sinqertë

© The Office / NBC

Të gjithë kanë sekretet e tyre, por çdo marrëdhënie duhet të bazohet në besim. Ndonjëherë është e vështirë të dihet se ku të bëhet ndarja. Komunikimi i mirë është thelbësor, por nëse partneri juaj dëshiron të fshehë diçka, duhet të dini se kur t’i bëni ata të thonë të vërtetën. Duke qenë të vetëdijshëm për shenjat që ata mund të mbajnë sekrete nga ju mund të ndihmoni vërtet në këtë rast.

Ne hodhëm një vështrim në shenjat e mundshme që shfaqen kur personi i zemrës mund të përpiqet të fshehë diçka nga ju.

Zëri i tyre ndryshon.

Nëse zbuloni një ndryshim në lartësinë e zërit të partnerit tuaj kur ata po flasin me ju, ata mund t’ju gënjejnë. Ata madje mund të pastrojnë fytin e tyre më shpesh se zakonisht ose të marrin frymë rëndë. Këto janë reagimet natyrore të trupit të tyre kur nervozohen për diçka.

Ata shmangin kontaktin me sy.

© Gossip Girl / The CW

Sytë mund të zbulojnë shumë emocione, kështu që nëse partneri juaj vazhdon të shmangë shikimin në sy, mund të ndodhë sepse ata nuk duan që ju të shihni përmes tyre. Ju mund të gjeni frikë në sytë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata përpiqen të mos bëjnë kontakt me sytë tuaj.

Kur u përgjigjen pyetjeve tuaja, përgjigjet e tyre janë të paqarta dhe sytë e tyre dridhen.

© Just Go with It / Columbia Pictures

Kur i përgjigjen një pyetjeje, sytë e një personi do të zhvendosen në anën nga e cila kanë qasje në informacion. Sytë që lëvizin në të djathtë po kërkojnë kujtime, ndërsa sytë që lëvizin në të majtë po krijojnë gënjeshtra.

Nëse përgjigjet e partnerit tuaj janë të paqarta ose jashtëzakonisht të detajuara , kjo mund të jetë një shenjë që ata po përpiqen të mbulojnë diçka. Një shenjë tjetër është kur ata i përgjigjen pyetjes suaj me një pyetje, sepse ata po përpiqen të marrin kohë shtesë për të krijuar gënjeshtra.

Ata janë nervoz kur jeni vetëm.

© Take This Waltz / Magnolia Pictures

Të paturit sekrete mund ta bëjë partnerin tuaj të ndjehet i shqetësuar, veçanërisht kur ju të dy jeni vetëm bashkë. Ata mund ta ndiejnë stresin dhe kjo mund ta bëjë më të vështirë për ta që të mbajnë qëndrim kur nuk ka asgjë tjetër për t’ju larguar nga ata.

Ata i bëjnë të tjerët të ndjehen të vetëdijshëm.

Kjo ndodh kur partneri juaj dëshiron të tërheq vëmendjen e tyre, sepse ata ndjehen fajtorë për diçka. Ata përpiqen të zhvendosin vëmendjen tek diçka tek ju ose miqtë dhe familja juaj që është gabim, në mënyrë që dikush tjetër të jetë i vetëdijshëm për veten e tij në rradhë të parë.

Gjuha e trupit të tyre tregon se ata janë nervozë rreth jush.

© Spider-Man / Sony Pictures Releasing

Gjatë një bisede, nëse partneri juaj largon trupin larg jush, kjo mund të jetë një shenjë se ata kanë disa sekrete dhe nuk dëshirojnë që ato të zbulohen. Është mënyra e tyre e nënndërgjegjeshme për t’ju larguar. Në mënyrë të ngjashme, akti i kafshimit të thonjve është një shenjë e pasigurisë ose ankthit dhe mund të ndodhë sepse ato kanë diçka për të fshehur.

Një mënyrë tjetër për të thënë nëse partneri juaj po ju gënjen është duke shikuar se çfarë bëjnë ata me duart e tyre. Nëse partneri juaj normalisht nuk i fut duart në xhepa, por papritmas fillon ta bëjë këtë, mund të jetë sepse ata po përpiqen të ngushëllojnë veten sepse e dinë se po bëjnë diçka të gabuar.

Ata nuk bëjnë mimika me fytyrë

Meqenëse shprehjet e fytyrës mund t’ju tregojnë shumë se si ndihet dikush, nëse partneri juaj ka diçka për të fshehur, ata mund të përpiqen të mbajnë një fytyrë të drejtë. Nëse ata nuk tregojnë shprehje, nuk do të mund t’i lexoni aq lehtë.

 Ata i pulisin shumë sytë.

Pulitja e shpeshtë e syve mund të jetë një shenjë e gënjeshtrës. Mund të jetë stresuese të gënjeni dhe, nën ndikimn e stresit, shkalla e fryrjes së syve rritet. Kështu që nëse e vini re partnerin tuaj është duke i pulitur sytë më shumë se zakonisht, ata mund të jenë duke ju gënjyer.

Ata shfaqin zemërim

© The Notebook / New Line Cinema

Mbajtja e sekreteve ndaj jush mund ta bëjë partnerin tuaj të ndjehet fajtor sepse nuk janë të sinqertë me ju ashtu siç duhet. Kështu që ata mund të veprojnë me zemërim dhe të përpiqen t’ju bëjnë të ndiheni keq ose t’ju bëjë të ndjeheni sikur jeni ju ai që ka bërë diçka të gabuar në vend të tyre.

Ata janë të përfshirë në punë më shumë se zakonisht.

© The Good Wife / CBS

Në qoftë se nuk mund të shpjegohet me fjalë, një ngritje në detyrë e kohëve të fundit, nëse partneri juaj ka më shumë arsye për të qëndruar vonë në punë ose ka më shumë udhëtime pune se zakonisht, ata mund ta përdorin punën si një justifikim për të fshehur diçka.

Ata nuk janë më intim me ju.

© By The Sea / Universal Pictures

Nëse ndjeni se partneri juaj nuk është më i interesuar të jetë intim me ju, është koha që të keni një bisedë serioze me ta. Mund të jetë sepse partneri juaj tashmë ka dikë tjetër që të përmbushë nevojat e tyre për intimitet dhe ata po fshehin faktin se po ju mashtrojnë.

Ata kanë zhvilluar një interes të papritur për pamjen e tyre.

© Mean Girls / Paramount Pictures

Nëse njeriu juaj i zemrës papritmas fillon të azhurnojë dollapin e tyre, ka të ngjarë që ata po përpiqen të paraqiten më tërheqës për dikë. Nëse ata duken njësoj kur janë me ju, por shumë më mirë në punë ose ngjarje të tjera sociale, atëherë ata mund të përpiqen t’i bien në sy dikujt tjetër.

Ata janë të pakapshëm

Nëse e keni të vështirë të merrni pak kohë nga partneri juaj ose zbuloni se ata kanë më pak të ngjarë t’u përgjigjen thirrjeve tuaja ose t’u përgjigjen mesazheve tuaja – kjo gjithashtu mund të jetë një shenjë se është e vështirë t’i arrini ato në një nivel emocional. Ata mund të jenë në krahët tuaj, por ju ndiheni sikur zemra dhe mendja e tyre janë me dikë tjetër.

Ata janë tepër mbrojtës për telefonin e tyre.

Ndërsa privatësia është e rëndësishme, nuk duhet të ketë arsye pse partneri juaj të jetë tepër mbrojtës për telefonin e tyre. Nëse ata vazhdojnë të marrin mesazhe në orare të çuditshme dhe ata bëhen mbrojtës sa herë që ju pyesni rreth tyre, ata mund të kenë diçka për të fshehur.