Stilistët Bëjnë Mrekulli me Pamjen dhe Këto Nuk Kanë Nevojë për Fjalë

Një artist i njohur i imazhit nga Letonia, Konstantin Bogomolov, është një gjeni në gjetjen e një pamje të përsosur të personalizuar të një personi.

Konstantin ka punuar për revistat e shumta të modës, në TV, me agjencitë modeluese, dhe ka përgatitur shfaqje mode.

Së bashku me studentët e tij, ai i fton të gjithë të marrin pjesë në mrekullinë e një modifikimi të stilit në shkollën e tij të bukurisë.

Me ndihmën e psikologjisë dhe përvojës së pasur në modë, Konstantini arrin të gjejë diçka unike rreth subjekteve të tij, i ndihmon ata të hapen me botën, të ndihen më të sigurt dhe të shpalosin veten.

Ne kemi gjetur 20 vepra inspiruese nga Konstantini dhe studentët e tij, që do t’ju tregojnë se çdo person mund të shkëlqejë.

Yuliya (41), kontabiliste

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Lidia (43), kontabiliste

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Ilona (47), mësuese

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Vilma (50), menaxhere

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Jūratė (42), luleshitëse

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Mairita (36), operator

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Natalia (41), amvise

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Lyudmila dhe Tamara (65), motra binjake, dentiste

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Irina (42), dizenjuese e brendshme

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Natalia (38), mësuese

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Jolanta (39), operatore postare

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Jolanta (53), sipërmarrëse

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Daiva (38), konsulente financiare

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Larisa (58), sipërmarrës

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Tatyana (46), menaxhere

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Zhanar (40), menaxhere

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Nikolai (31), dizenjues

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Daria (35), drejtoreshë marketingu

 

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Brigita (36), amvise

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Anna (34), menaxhere

© bogomolov.lv
© bogomolov.lv

Cili ndryshim ishte më frymëzues? A kishte ndonjë që nuk ju pëlqeu? A keni marrë pjesë ndonjëherë në një proçes ndryshimi të tillë? Ndani me ne në komentet!