Vetja Jonë në Moshën 10, 25 dhe 40: Tre Njerëz Krejtësisht të Ndryshëm!

©Depositphotos.com

Të gjithë po plakemi me çdo minutë, ditë, javë, muaj dhe vit. Bota ndryshon, dhe pikëpamja dhe karakteri ynë ndryshojnë me të. Nëse mendojmë se çfarë lloj personi ishim vetëm 15 vjet më parë, atëherë është mjaft e lehtë për të parë se sa mund të ndryshojmë.

Ne ju ftojmë të hidhni një vështrim në këto ilustrime të cilat mendojmë se tregojnë se si shumica prej nesh ndryshojnë shumë më tepër sesa mendojmë.

Preferencat e ushqimit

Arsyet pse keni një celular

Aktivitetet: sa më shumë rritemi aq më pak na duhet për t’u kënaqur.

Marrëdhëniet me prindërit tuaj

Futbolli

Shokët

Kafshët shtëpiake

Marrëdhëniet me vëllezërit dhe motrat tuaja

Sportet

Blerje ushqimesh

Dashuria

Fundjavat