10 Momentet Përfundimtare që e Bëjnë një Grua të Largohet nga Burri që Do…

Nëse një grua është e dashuruar, mund të duket se ajo do të jepte maksimumin e saj në një lidhje. Por ka një kufi për gjithçka dhe kur kufijtë e caktuar të kapërcehen, ajo do ta lërë atë mashkullin e ëndërruar pa e menduar dy herë.

Ne do të rendisim 10 gabime që bëjnë burrat që mund ta bëjnë një marrëdhënie të marrë një kthesë për keq shumë shpejt.

Nuk është i interesuar për të bërë gjëra ndryshe

© Her / Warner Bros. Pictures

Nuk është se një grua dëshiron që marrëdhënia e saj romantike të gjithnjë emocionuese si një garë me makina, megjithatë është e rëndësishme të lini hapësirë për gjëra të reja.

Nëse një burrë insiston të shkojë në të njëjtin restorant çdo ditë ose dëshiron të udhëtojë në të njëjtin vend çdo kohë pushimi sepse nuk dëshiron të dalë nga zona e tij e rehatisë, përfundimisht e dashura e tij do të mërzitet.

Ai ju akuzon se keni pritshmëri tejet të larta.

© What We Did on Our Holiday / Lionsgate

Kur një grua po e mendon ndarjen me të dashurin e saj, ka shumë të ngjarë që deri në atë kohë ajo ka bërë shumë përpjekje për të shpëtuar këtë marrëdhënie.

Por nëse një partner refuzon të diskutojë gjëra që e shqetësojnë atë dhe, në të njëjtën kohë, ankohet për kërkesat e saj jorealiste, ajo nuk do të ketë më dyshime se është koha për t’i ndërprerë gjërat.

Ai anulon planet me ju për t’u takuar me miqtë.

© Jessica Jones / Marvel Studios Inc. © Get Him to the Greek / Universal Pictures

Nuk ka shumë për të shijuar kur një i dashur papritmas ju lë vetëm një fundjavë dhe qëndron jashtë deri vonë – duke injoruar thirrjet tuaja, ose zhvendos orarin e lnë bashkë në ndonjë mënyrë tjetër.

Nëse ai është mësuar të anullojë takimet tuaja dhe, në vend të kësaj, të kalojë kohë me miqtë e tij, një grua do të fillojë të kuptojë se ky është një sinjal se ajo ka shumë pak rëndësi në jetën e tij – nuk do të kalojë shumë kohë para se ajo të largohet përgjithmonë.

Ai vepron në fshehtësi.

© Pretty Little Liars / Warner Bros. Pictures

“Nëse ai po sillet sikur ka diçka për të fshehur, ai padyshim po ju mashtron.” Edhe nëse ky nuk është rasti, kjo është ajo që të vjen në medje nëse partneri shmang shkrimet kur është afër jush, bisedon me detaje të paqarta rreth planeve të tij, ose bëhet mbrojtës kur e pyesni se ku ishte.

Mungesa e ndershmërisë dhe e shprehjes do të bëjë që çdo grua të dëshirojë të kërkojë një marrëdhënie tjetër, më të qëndrueshme.

Nuk është kurrë aty atëherë kur keni nevojë.

© Mr. Robot / Universal Cable Productions

Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që një burrë ka dalë jashtë qytetit ose ka dalë me miqtë e tij – ai mund të jetë ulur para të dashurës së tij, por ende mund të mos jetë i pranishëm kur ajo dëshiron të flasë për gjëra që kanë rëndësi për ta ose e shqetësojnë atë.

Kur partneri vetëm sbën sikur dëgjon, një grua mund ta ndiejë atë dhe do ta kuptojë që po merret si e mirëqenë. Kush e dëshiron një marrëdhënie si kjo?

Ai ju bën të ndjeheni si të ishit nëna e tij.

© American Hustle / Sony Pictures

Një burrë-fëmijë nuk i ndjek me planet, kurrë nuk dëshiron të ketë biseda të rriturish dhe fajëson partneren e tij se është i lodhur. Në këtë lloj marrëdhëniesh, çdo grua së shpejti do të lodhet duke u përpjekur të heq përgjegjësinë nga shpatullat e tij dhe duke nxjerrë justifikime për të dhe do të dëshirojë të fillojë të kërkojë një burrë të rritur.

Ai injoron mendimet tuaja.

© Serenity / Aviron Pictures

Kur ka nevojë për të marrë vendime që u përkasin të dy personave në marrëdhënie, një grua pret që mendimi i saj të merret në konsideratë. Nëse një burrë mendon se dëshirat dhe nevojat e saj nuk llogariten dhe përqendrohet vetëm në mendimet e tij, ajo do ta marrë atë si një flamur të kuq që ai nuk dëshiron që ajo të jetë e lumtur dhe nuk e respekton atë.

Ai vendos karrierën e tij të paren.

© The Wolf of Wall Street / Paramount Pictures

Është normale kur një person ka ëndrra të mëdha për të arritur, por kur jeni në një lidhje, edhe përkundër orarit tuaj të zënë, është e rëndësishme të lini mënjanë pak kohë për t’u përqendruar tek partneri juaj dhe t’u tregoni atyre se ato janë përparësi për ju.

Nëse një burrë është gjithmonë shumë i zënë për të kaluar kohën me të dashurën e tij, ajo do të dëshirojë ta lërë atë një herë e mirë.

Ai ju krahason me femrat e tjera.

© Riverdale / Warner Bros. Television

Mund të jetë një nga ish-et e tij, kolege e punës së tij ose nëna e tij. Në çdo rast, një krahasim i vazhdueshëm i së dashurës me gratë e tjera është një gabim shumë i rrezikshëm që mund të shkatërrojë menjëherë një marrëdhënie.

Kjo e bën një grua të ndjehet keq, ndikon negativisht në vetëvlerësimin e saj dhe, me shumë mundësi, do të përfundojë në një ndarje.

Ai ju bën të pyesni veten nëse ai interesohet ndopak.

© Shameless / SHO

Vlerësimi është i rëndësishëm për një marrëdhënie të shëndetshme dhe, meqë ra fjala, do të thotë të vlerësosh një partner edhe për gjërat e vogla që ata bëjnë.

Nëse në vend që të tregojë se sa e rëndësishme është gruaja e tij për të, një burrë e merr si të mirëqenë dhe nuk dëshiron të bëjë përpjekje në marrëdhënie, e dashura e tij kurrë nuk do të ndihet i qetë në praninë e tij.

A mund të shtoni ndonjë pikë tjetër në këtë listë? Nëse keni qenë ndonjëherë në ndonjë nga këto situata, çfarë bëtë për të ruajtur marrëdhënien tuaj? Ndani mendimet tuaja me ne.