Një Stiliste Kosovare Bën Fustane Kaq të Bukura sa Çdo Grua do Donte t’i Kishte!

Stilistja Kosovare Teuta Matoshi ia ka dalë që nga një pronare e një dyqani të vogël lokal në qytetin e saj Prishtina të drejtojë një butik ekskluziv në Nju Jork.

Ajo arriti të krijojë një markë të suksesshme të modës, ndërkohë që njëkohësisht është edhe një mama krenare e 3 fëmijëve. Fustanet e saj janë ato prej të cilëve përbëhen ëndrrat e të qënit një princeshë, kështu që nuk është çudi pse të famshmit zgjedhin t’i veshin ato në qilimin e kuq.

Ne do t’ju tregojmë disa nga krijimet e saj më të dashura dhe po ju paralajmërojmë, do t’ju lënë pa frymë.

25.

© Teuta Matoshi Duriqi

24.

© Teuta Matoshi Duriqi

23.

© Teuta Matoshi Duriqi

22.

© Teuta Matoshi Duriqi

21.

© Teuta Matoshi Duriqi

20.

© Teuta Matoshi Duriqi

19.

© Teuta Matoshi Duriqi

18.

© Teuta Matoshi Duriqi

17.

© Teuta Matoshi Duriqi

16.

© Teuta Matoshi Duriqi

15.

© Teuta Matoshi Duriqi

14.

© Teuta Matoshi Duriqi

13.

© Teuta Matoshi Duriqi

12.

© Teuta Matoshi Duriqi

11.

© Teuta Matoshi Duriqi

10.

© Teuta Matoshi Duriqi

9.

© Teuta Matoshi Duriqi

8.

© Teuta Matoshi Duriqi

7.

© Teuta Matoshi Duriqi

6.

© Teuta Matoshi Duriqi

5.

© Teuta Matoshi Duriqi

4.

© Teuta Matoshi Duriqi

3.

© Teuta Matoshi Duriqi

2.

© Teuta Matoshi Duriqi

1.

© Teuta Matoshi Duriqi

Po, merrni një sekondë dhe mbushuni me frymë! Është e qartë se një fustan mund të na çojë në një vend përrallor dhe të na i mbushë shpirtrat tanë me habi, ashtu si një pikturë e bukur.

A i konsideroni këto veshje si vepra arti? Cila nga miket tuaja do ta shiste shpirtin e saj për një nga këto? Ndajeni me të dhe postoni komentet tuaja më poshtë!