10 Gjëra të Vogla që Çdo Burrë ia Fsheh të Dashurës së Tij

©Depositphotos.com

Çdo person ka sekrete të vogla. Ndonjëherë edhe njerëzit më të afërt nuk dinë për to.

Një marrëdhënie romantike, ku sinqeriteti, besimi i pakufishëm dhe mirëkuptimi i pakufishëm përshkruhen siç duhet, janë një shembull i shkëlqyeshëm se si sekretet “mbijetojnë” edhe në kushte kaq të vështira.

Ne vendosëm t’i zbulonim disa fshehtësi të  cilat një djalë nuk do t’ia rrëfente kurrë shpirtit të tij binjak.

Flirtimi

©Depositphotos.com

Flirtimi është bërë një ritual i vogël i përditshëm, të cilit nuk i japim shumë rëndësi. Një kompliment i vogël për një kolege, një shikim me një të huaj në autobus, një prekje gati aksidentale në një lokal … Pse t’ia tregoni këtë të dashurës tuaj?

Gënjeshtra për hir të shmangies së debatit

©Depositphotos.com

Më besoni, burrat i urrejnë grindjet dhe konfliktet, kështu që ata përdorin një armë efektive – gënjeshtrën. Ju mund ta shëroni një njeri nga gënjeshtrat e pafundme me shumë vite besim dhe dashuri.

Besimi i plotë është një mit.

©Depositphotos.com

Besimi i plotë është një legjendë romantike në të cilën të gjithë çmendurisht të dashuruar ende besojnë. Një burrë gjithmonë do të dyshojë thellë në shpirtin e tij për tradhti, do të përgatitet për një apokalips të vogël. Thjesht sepse është më e sigurt sesa të jesh budalla sylesh.

Ai është sentimental gjithashtu

©Depositphotos.com

Pavarësisht trungut me kornizë muskulore, shikimit serioz dhe zërit të trashë, burrat janë po aq emocionalë sa gratë. Vetëm, ndryshe nga seksi i dobët, ata janë komplotistë të shkëlqyeshëm.

Fsheh nivelin e të ardhurave

©Depositphotos.com

Edhe gjykatësi më i durueshëm do të refuzojë të llogarisë numrin e çifteve që u ndanë për shkak të “debateve” në lidhje me paratë. Burrat absolutisht gjithmonë e nënvlerësojnë nivelin e tyre të të ardhurave. Mos u ofendoni nga kjo gënjeshtër e vogël – kështu e mbroni veten nga problemet në të ardhmen.

Ai ka një të kaluar të errët

©Depositphotos.com

Më thuaj sinqerisht – a i njeh personi yt i rëndësishëm të gjitha “mëkatet” e jetës tënde të mëparshme? Me siguri doni të harroni disa prej tyre dhe t’i mendoni si një ëndërr e keqe. Pra, burrat gjithashtu kishin një të kaluar, dhe shpesh është shumë më e pasur se e juaja. Edhe miqtë e ngushtë nuk duhet të jenë të fshehtë ndaj këtyre sekreteve.

Ai është i kënaqur kur i kujtoni gjëra të rëndësishme

©Depositphotos.com

Një sekret tjetër i vogël – ai është i kënaqur që ju jeni ajo që sjell tema të rëndësishme. Më besoni, ai gjithashtu dëshiron të flasë për të ardhmen dhe të tashmen, por, siç e dimë të gjithë, burrave nuk u pëlqen të tregojnë ndjenjat dhe emocionet e tyre.

Ekzagjeron numrin e femrave

©Depositphotos.com

Numri i grave është ekuivalent me të cilin një burrë gjykon atraktivitetin dhe karizmën e tij. Po, është budallallëk, por në botën e burrave është. Prandaj, nëse ai përmendi një herë numrin e romancave që ka patur në jetën e tij, ndajeni pa frikë atë numrin në dysh.

Fsheh arsyet e prishjes me ish-in

©Depositphotos.com

Nëse pyetjes “Pse u ndave?” ai i përgjigjet: “Nuk na përputheshin karakteret” lexojeni si: “Unë u solla si derr gjatë gjithë kohës”, ose përsërit: “Ajo më tradhtoi”, lexojeni si: “Unë e lashë atë, dhe jo në mënyrë të këndshme.” Një burrë nuk dëshiron ta pranojë as vetveten kur ai është sjellë gabimisht përpara një të dashure të re.

Fsheh frikën e tij nga ju

©Depositphotos.com

Jemi mësuar t’i shohim burrat si të pasur me muskuj, superheronj që gjithmonë nxitojnë të ndihmojnë dhe frika është një fjalë e panjohur për ta. Por të gjithë jemi njerëz: dhe burrat mund të kenë frikë nga merimangat gjithashtu.