10 Shenja Bindëse se Partneri Juaj po Fsheh Diçka

©wavebreakmedia/shutterstock

Të gjithë kanë sekrete që i mbajnë për vetë, por çdo marrëdhënie duhet të bazohet në besim. Ndonjëherë është e vështirë të dihet se ku mund të vizatoni vijën e kufirit.

Komunikimi i mirë është thelbësor, por nëse partneri juaj dëshiron të fshehë diçka, duhet të dini se kur t’i bëni ata të thonë të vërtetën.

Duke qenë të vetëdijshëm për shenjat që tregojnë se ata mund të mbajnë sekrete nga ju mund të ndihmoni vërtet në këtë rast.

Ne u hodhëm një vështrim në shenjave të mundshme që tregojnë personi juaj i zemrës po përpiqet të fshehë diçka prej jush.

Zëri i tyre ndryshon.

Nëse zbuloni një ndryshim në lartësinë e zërit të partnerit tuaj kur ata po flasin me ju, ata mund t’ju gënjejnë. Ata madje mund të pastrojnë fytin e tyre më shpesh se zakonisht ose të marrin frymë rëndë. Këto janë reagimet natyrore të trupit të tyre kur nervozohen për diçka.

Ata shmangin kontaktin me sy.

© Gossip Girl / The CW

Sytë mund të zbulojnë shumë emocione, kështu që nëse partneri juaj vazhdon të shmangë shikimin tuaj, mund të ndodhë sepse ata nuk duan që ju të shihni përmes tyre. Ju mund të gjeni frikë në sytë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata përpiqen të mos mbajnë kontakt me sytë tuaj.

Kur u përgjigjen pyetjeve tuaja, përgjigjet e tyre janë të paqarta dhe sytë e tyre bëhen të shpejtë.

© Just Go with It / Columbia Pictures

Kur i përgjigjeni një pyetjeje, sytë e një personi do të zhvendosen në anën nga e cila kanë qasje në informacion. Sytë që lëvizin në të djathtë po kërkojnë kujtime, ndërsa sytë që lëvizin në të majtë po krijojnë gënjeshtra.

Nëse përgjigjet e partnerit tuaj janë të paqarta ose jashtëzakonisht të detajuara, kjo mund të jetë një shenjë që ata po përpiqen të mbulojnë diçka. Një tjetër shenjë tregimi është kur ata i përgjigjen pyetjes suaj me një pyetje, sepse ata po përpiqen të marrin kohë shtesë për të krijuar gënjeshtra.

Ata janë nervoz kur jeni vetëm.

© Take This Waltz / Magnolia Pictures

Të keni sekrete mund ta bëjnë partnerin tuaj të ndjehet i shqetësuar, veçanërisht kur ju të dy jeni vetëm bashkë. Ata mund ta ndiejnë stresin dhe kjo mund ta bëjë më të vështirë për ta të qëndrojnë kur nuk ka asgjë tjetër për t’i larguar nga përgjigja.

Ata i bëjnë të tjerët të ndjehen të vetëdijshëm.

Kjo ndodh kur partneri juaj dëshiron të tërheq vëmendjen, sepse ata ndjehen fajtorë për diçka. Ata përpiqen të zhvendosin vëmendjen për diçka që ju ose miqtë dhe familja juaj bëjnë gabim, në mënyrë që dikush tjetër të ndihet i vetëdijshëm për veten e tij në vend të kësaj.

Gjuha e trupit të tyre tregon se ata janë nervozë rreth jush.

© Spider-Man / Sony Pictures Releasing

Gjatë një bisede, nëse partneri juaj largon trupin e tyre larg jush, kjo mund të jetë një shenjë se ata kanë disa sekrete dhe nuk dëshirojnë që ato të zbulohen. Është mënyra e tyre nënndërgjegjeshëm për t’ju mbyllur gojën.

Në mënyrë të ngjashme, akti i kafshimit të thonjve është një shenjë e pasigurisë ose ankthit dhe mund të ndodhë sepse ato kanë diçka për të fshehur. Një mënyrë tjetër për të thënë nëse partneri juaj po ju gënjen është duke shikuar se çfarë bëjnë ata me duart e tyre.

Nëse partneri juaj normalisht nuk i fut duart në xhepa, por papritmas fillon ta bëjë këtë, mund të jetë që ata po përpiqen të ngushëllojnë veten sepse e dinë se kanë bërë diçka të gabuar.

Ata vendosin maskën e tyre të fshehtë

Meqenëse shprehjet e fytyrës mund t’ju tregojnë shumë se si ndihet dikush, nëse partneri juaj ka diçka për të fshehur, ata mund të përpiqen të mbajnë një fytyrë të drejtë. Nëse ata nuk tregojnë shprehje, nuk do të mund t’i lexoni aq lehtë.

Ata i pulsojnë shumë sytë.

Kjo mund të jetë një shenjë e gënjeshtrës. Mund të jetë stresuese të gënjeni dhe, nën stres, shkalla e fryrjes së syve rritet. Kështu që nëse e vini re partnerin tuaj duke pulitur sytë më shumë se zakonisht, ata mund t’ju gënjejnë.

Ata dredhojnë.

© The Notebook / New Line Cinema

Ata dredhojnë. Mbajtja e sekreteve nga ju mund ta bëjë partnerin tuaj të ndjehet fajtor sepse nuk janë të sinqertë me ju ashtu siç duhet. Kështu që ata mund të shtiren dhe të përpiqen t’ju bëjnë të ndiheni keq ose t’ju bëjë të ndjeheni sikur ju jeni ai që ka bërë diçka të gabuar në vend të kësaj.

Ata janë të përfshirë në punë më shumë se zakonisht.

© The Good Wife / CBS

Nëse nuk mund të shpjegohet me le të themu, një promovim i kohëve të fundit, nëse partneri juaj ka më shumë arsye për të qëndruar vonë në punë ose ka më shumë udhëtime pune se zakonisht, ata mund të përdorin punën si një justifikim për të fshehur diçka.

Ata nuk janë më intimë me ju

© By The Sea / Universal Pictures

Nëse ndjeni se partneri juaj nuk është më i interesuar të jetë intim me ju, është koha që të keni një bisedë serioze me ta. Mund të jetë që partneri juaj tashmë ka dikë tjetër që të përmbushë nevojat e tyre për intimitet dhe ata po fshehin faktin se po ju mashtrojnë.

Ata kanë zhvilluar një interes të papritur për pamjen e tyre.

© Mean Girls / Paramount Pictures

Nëse personi juaj i rëndësishëm papritmas fillon të azhurnojë dollapin e tyre, ka të ngjarë që ata po përpiqen të paraqiten më tërheqës për dikë. Nëse ata duken njësoj përreth jush, por shumë më mirë për në punë ose ngjarje të tjera sociale, atëherë ata mund të përpiqen të kapin syrin e dikujt tjetër.

Ata janë të vështirë për t’u kapur.

Nëse e keni të vështirë të takoni partnerin tuaj ose të zbuloni se ata kanë më pak të ngjarë t’u përgjigjen thirrjeve tuaja ose t’u përgjigjen teksteve tuaja – kjo gjithashtu mund të jetë një shenjë se është e vështirë t’i arrini ato në një nivel emocional. Ata mund të jenë në krahët tuaj, por ju ndiheni sikur zemra dhe mendja e tyre janë me dikë tjetër.

Ata janë tepër mbrojtës për telefonin e tyre.

© Jexi / Lionsgate

Ndërsa privatësia është e rëndësishme, nuk duhet të ketë asnjë arsye që partneri juaj të jetë tepër mbrojtës i telefonit të tyre. Nëse ata vazhdojnë të marrin mesazhe në kohë të çuditshme dhe ata bëhen mbrojtës sa herë që ju pyesni rreth tyre, ata mund të kenë diçka për të fshehur.