10 Situata Tipike të Lidhjeve që Nuk Duhet t’i Nënvlerësoni

©Depositphotos.com

Herë pas here, të gjithë mund t’i mërzisim njerëzit përreth nesh. Për më tepër, ndonjëherë mërzitemi edhe me veten tonë.

Ne kemi hulumtuar mbi shenjat të cilat tregojnë se partneri juaj është lodhur nga ju. Ato nuk janë edhe aq të dukshme.

Ai jeton në të tanishmen.

©Depositphotos.com

Ai nuk bën plane as për të ardhmen e afërt, të cilat patjetër do t’i kaloni së bashku. As ai nuk përmend më plane afatlargëta për një jetë me ju.

Ajo nuk e llogarit më kohën.

©Depositphotos.com

Vonesa prej 10, 15 dhe më pas 30 minutash bëhet e zakonshme. Duhet ta kujtoni vazhdimisht për oraret dhe kohën. Ndonjëherë ju madje thoni se gjithçka do të fillojë gjysmë ore më herët, vetëm për t’u siguruar që ajo të jetë aty me kohë.

Ai ka filluar të zhduket për orë të tëra.

Edhe nëse keni nevojë urgjente për ndihmën e tij, ai do t’i përgjigjet mesazhit vetëm pas një dite. Dhe edhe nëse nuk keni nevojë për ndihmë dhe thjesht i shkruani, ju keni ndaluar së prituri një përgjigje të shpejtë.

Ajo ka filluar të fshehë edhe gjërat më të zakonshme.

©Depositphotos.com

Ju jeni duke shikuar një film së bashku, dhe pastaj ka një telefonatë ose një mesazh. Është shumë kohë pas orarit të punës. Por kur pyetni se kush është dhe çfarë duan, sigurisht që do të dëgjoni se është për punën.

Ai nuk mban mend datat e shënuara

©Depositphotos.com

Dita e Vitit të Ri ose e Shën Valentini – nuk ka rëndësi sepse, për të, këto janë ditë të zakonshme. Asgje speciale. Edhe nëse rregulloni gjithçka, ai do të krijojë një justifikim absurd duke justifikuar mungesën e një dhuratë.

Ajo nuk dëshiron të komunikojë me miqtë tuaj.

©Depositphotos.com

Sa herë që ofroni takim me një grup miqsh, ju merrni zemërim si përgjigje. Ajo nuk i merr seriozisht miqtë tuaj dhe beson se është më mirë të mos rrini me ta.

Ai fajëson për dështimet në punë.

©Depositphotos.com

Ai filloi të ju fajësonte për faktin se nuk mori ngritje në detyrë, megjithëse nuk keni fare me punën e tij. Një person i tillë nuk rrëfen kurrë se zvarriti punët në vend që të bëhet një punonjës më i mirë.

Ajo ka ndaluar së kujdesuri për veten e saj.

©Depositphotos.com

“Neglizhencë për gjithçka dhe gjithmonë”. Kjo është motoja që vajza juaj ka zgjedhur për veten e saj. Nuk ka rëndësi nëse do të shkoni të hani, të vizitoni prindërit tuaj ose të bëni një shëtitje në një park, ajo nuk ka gjasa të shqetësohet për pamjen e saj.

Ai është plotësisht i papërgatitur për përgjegjësi.

©Depositphotos.com

Kjo është një shenjë e qartë se partneri juaj është shumë fëminor. Duket se është koha të mendojmë për familjen, fëmijët, jetën dhe planifikimin e buxhetit, por për të nuk është aq interesante sa të luash një video-lojë të re.

Ajo nuk është aq e ndjeshme sa më parë.

©Depositphotos.com

Më parë, ajo i donte shumë përqafimet tuaja të forta, por tani ajo shmang momentet kur ju bëheni më afër se gjysmë metri. Dhe nëse arrini ta përqafoni, nuk ka gjasa të ndjeni ndonjë butësi reciproke nga ana e saj.

Nëse i vëreni këto shenja, mendoni se çfarë mund të bëni për të përmbysur trajektoren e marrëdhënies tuaj. Mundohuni të flisni me partnerin tuaj për atë që ata janë të pakënaqur. Marrëdhëniet janë të vështira dhe kërkojnë punë nga të dy palët. Por gjithmonë ia vlen. Paçi fat!