11 Shprehje që i Përdorim Kur Nuk Dimë Çfarë të Themi

©Depositphotos.com

Ato heshtje të sikletshme që shfaqen kur mbarojmë temat e bisedës, ndihen sikur ndodheni midis në një situatë pa një shteg për t’u arratisur.

Për këtë arsye, ne jemi të detyruar të bëjmë komentet më të rastësishme për të vazhduar biseden dhe për ta lënë momentin e heshtjes pas. Dhe ne jemi fajtorë për përdorimin e shumë prej atyre frazave, të cilat, parë nga jashtë, vetëm sa na bëjnë të qeshim.

Ne do ju sjellim disa nga ato fraza që përdorim kur nuk dimë çfarë të themi tjetër.

 

Pyetje që në vend të një ndërveprimi, mund ta çojnë bashkëbiseduesen në gjendje emocionale të pakëndshme 

©Depositphotos.com

Të hiqesh si misterioze kur nuk fakt po bën krej të kundërtën.

©Depositphotos.com

Kalimi në thashesheme vetëm për hir të ndërveprimit

©Depositphotos.com

Kjo frazë e përkthyer saktë, është: “U lodha, nuk kam dëshirë të flas më tepër!”

©Depositphotos.com

Sporti është një formë hapjeje apo vazhdimi bisede e tillë që e bën tjetrin të mendojë se nuk është rastësi që ju zgjodhët një temë kaq neutrale, me zero risk.

©Depositphotos.com

Të kalosh hapësirën personale të të tjerëve në këmbim të krijimit të një ndërveprimi, pa marrë parasysh efektet

©Depositphotos.com

Diskutimet dhe referimet mbi motin nuk shërbejnë për tjetër veçse për të treguar se bisedës po i vjen fundi

©Depositphotos.com

Të përpiqesh të hapësh një temë interesante pa patur as më të voglën ide nëse tjetra e sheh si ty

©Depositphotos.com

Të bësh pyetje të cilat lehtësisht mund të keqkuptohen dhe t’ju shohin si një person që i pëlqejnë thashethemet kur në të vërtetë ju thjesht doni të thyeni heshtjen

©Depositphotos.com

Të nxjerrësh detaje mbi preferencat personale apo mënyrën e argëtimit, vetëm sa për të thënë diçka.

©Depositphotos.com