11 Tipat e Njerëzve që Nuk të Bëjnë Kurrë të Lumtur në një Lidhje

©depositphotos

Ka disa njerëz që nuk mund të krijojnë një marrëdhënie të shëndetshme, dhe ata janë shumë të vështirë për të jetuar me ta.

Ne dëshirojmë t’ju tregojmë llojet e njerëzve që nuk do t’ju bëjnë kurrë të lumtur.

Kritikët kronikë

Këtyre njerëzve nuk u pëlqen absolutisht asgjë tek ju, duke filluar nga sjelljet tuaja e duke përfunduar me ato që ju vishni. Ata gjithmonë përpiqen të vënë në dukje papërsosmëritë tuaja dhe t’ju ndryshojnë. Këta “kritikë” shpesh mendojnë se kujdesen për ju, por, si rregull, marrëdhënie të tilla nuk janë të mira për asnjërin prej jush.

Njerëz me shumë xhelozi

Jeta me një person xheloz mund të ngjasojë me një telenovelë italiane. Sidoqoftë, kur partneri juaj është xheloz për miqtë tuaj, kolegët, familjen ose partnerët e kaluar, nuk është mirë. Askush nuk dëshiron të bëhet i çmendur për shkak të xhelozisë së vazhdueshme, apo jo?

Gënjeshtarët

Gënjeshtarët fillojnë të mashtrojnë që nga takimi i parë, dhe ato pothuajse kurrë nuk ndalen. Ata jo vetëm që zbardhin ngjarjet në jetën e tyre, por i ndryshojnë plotësisht ato me faktet personale. Një person i tillë nuk ju beson dhe nuk do të ketë të ardhme për një marrëdhënie pa besim të ndërsjellë.

Mbretërit dhe mbretëreshat e dramës

Gjithçka është një tragjedi për njerëz të tillë. Ata janë të sigurt se e gjithë bota është kundër tyre: kolegët e tyre, të dashurit e tyre dhe familja e tyre. Ju thjesht duhet të vendosni nëse me të vërtetë dëshironi të qetësoheni, të përkrahni dhe të ngushëlloni një person të tillë gjatë gjithë jetës tuaj.

“Fëmijërriturit”

Hezituesit kurrë nuk marrin asnjë vendim, dhe ata kanë zakon të vendosin përgjegjësinë mbi shpatullat e partnerit të tyre. Ata kanë nevojë për një “baba” ose një “nënë” për të patronizuar çdo veprim të tyre. Mendoni dy herë përpara se të merrni një rol të tillë.

Të varurit nga puna

Njerëzit që e vlerësojnë punën e tyre më shumë sesa ju kurrë nuk janë partnerë të besueshëm. Në fillim, ju mund të jeni madje edhe krenar për një person kaq të zellshëm. Por është me të vërtetë e dyshimtë që takimet e rralla dhe shumë pak kohë e kaluar së bashku do të jenë të mjaftueshme për ju rregullisht.

Njerëzit “vaj dhe uthull”

Njerëz të ndryshëm tërheqin njëri-tjetrin dhe është interesante për ta të jenë bashkë. Sidoqoftë, kur dallimet janë globale dhe njerëzit nuk mund të gjejnë asgjë të përbashkët, ata kalojnë kohë duke u grindur. Kjo mund të ketë të bëjë edhe me një gjë të vogël si planet për mënyrën se si ta kaloni kohën tuaj të lirë.

Njerëzit mercenarë

Njerëzit mercenarë së pari e vlerësojnë veten që të fitojnë besimin tuaj, dhe më pas ata fillojnë ta përdorin atë. Me kalimin e kohës, ata fillojnë të ndiejnë një paqëndrueshmëri financiare “të përkohshme” … e cila zgjat përgjithmonë. Si rregull, partnerët e tyre duhet t’i ndihmojnë ata sa më shpejt të jetë e mundur, të shpenzojnë të gjitha paratë e tyre dhe të zgjidhin të gjitha problemet e tyre.

Të varurit

Kjo pikë ka të bëjë me personat e varur nga droga, abuzuesit e alkoolit, etj. Këta njerëz nuk i refuzojnë varësitë e tyre as për hir të të dashurve të tyre. Varësitë shkatërrojnë familjet, e lëre më çifte të zakonshme.

Njerëzit egoistë

Njerëzit egoist nuk e duan thjesht veten e tyre – ata harrojnë të tjerët dhe mendojnë se është në rregull. Ndonjëherë partnerë të tillë madje harrojnë të ju pyesin për ditën tuaj, kështu që pse duhet të kujdesen për ju?

“Pushtuesit”

Këta njerëz nuk e dinë se çfarë do të thotë “hapësirë private”. Ata duan të jenë afër gjithë kohës dhe të kontrollojnë çdo telefonatë ose uebfaqe që vizitoni. Edhe nëse ju pëlqen të shikoni filma të rriturish, të jeni të rritur, nuk është biznesi juaj. Njerëz të tillë gjithmonë kanë një arsye për të debatuar.