13 Situata për të Kuptuar në Çfarë Drejtimi po Shkon Lidhja Juaj

©Depositphotos.com

Secili prej nesh bie çdo ditë në kontakt me shumë njerëz.

Ne kemi vërejtur një gjë të rëndësishme në lidhje me marrëdhëniet që zhvillojmë: me të vërtetë nuk është aq e vështirë të bëhet dallimi midis atyre marrëdhënieve që funksionojnë dhe atyre që janë jofunksionale.

Thjesht pyesni veten: Si ndiheni dhe si silleni kur jeni me personin që doni?

©Depositphotos.com

Sado që në një lidhje të mos mbahen sekrete, ekzistojnë disa gjëra nuk janë në interes të dobishëm të asnjërës palë t’i dijë për tjetren.

©Depositphotos.com

E humbni qetësinë shpejt dhe mjegulloni aftësinë e mendjen për t’i parë gjërat qartë.

©Depositphotos.com

Ju jeni e dedikuar non-stop në vrojtimin e aktivitetit ditor të partnerit tuaj, dhe kur ky bëhet angazhimi kryesor i pjesës më të madhe të ditës, atëherë lind pyetja: Çfarë po bën me veten tënde?

©Depositphotos.com

Mbajtja e sekreteve sjell mbajtjen e më shumë sekreteve të cilat sjellin ngurtësim apo ngërç në komunikim.

©Depositphotos.com

Kur shihni interes financiar në lidhjen tuaj, atëherë duhet t’i rishikoni disa gjëra me themel

©Depositphotos.com

Ju nuk bashkoheni me dikë sepse doni ta bëni ashtu siç doni ju, por sepse e keni pranuar ashtu siç është.

©Depositphotos.com

Ju kërkoni prova që vërtetojnë të kundërtën për çdo dyshim që sajon mendja juaj

©Depositphotos.com

Aftësia për trukuar psikologjikisht partnerin tuaj është diçka e cila mund t’ju sjellë pak përfitim në kohë, por një ditë do duhet të përballesh me gjithë grumbullin e akumuluar, dhe gjatë gjithë kohës ndërmjet, do të të shoqërojë një ndjenjë paplotësimi në jetë.

©Depositphotos.com

Ju nuk flisni, por vuani në heshtje me shpresën se ai/ajo do ta kuptojë vetë ku qëndron problemi. Në një lidhje të shëndoshë komunikimi është kryefjala.

©Depositphotos.com

Kur ata nuk janë pranë, mendja juaj prodhon vetëm dyshime të cilat sjellin ankth të pabazuar në realitet

©Depositphotos.com

Ju keni respekt për zgjedhjet e tjetrit dhe nuk impononi tuajat

©Depositphotos.com