15 Shenja se Vitet Kalojnë dhe po Bëhesh Grua

©Depositphotos.com

“Se vitet ikin tutje, dhe ikin një nga një. Se vajzat bëhen plaka, rinia nuk vjen më!”

Me këto vargje është shprehur më së miri kalimi i viteve dhe i rinisë por, sidoqoftë, nuk ka ndonjë numër specifik për t’u bërë një “zonjë”, por ne besojmë se kjo ndodh kur disa nga qëndrimet ose aktivitetet tona ndryshojnë.

Për shembull, a keni zëvendësuar ndonjëherë daljet tuaja deri në orët e para të mëngjesit me një qëndrim në divanin tuaj? Ne duam të ndajmë me ju disa situata që do t’ju bëjnë të buzëqeshni. Nëse ju ndodh kjo, atëherë ju tashmë jeni pjesë e klubit të grave. Mirësevini!

Ju tundoheni nga ofertat

©Depositphotos.com

Ju nuk i njihni artistët modernë

©Depositphotos.com

Mbi të gjitha rehatia

Nëse do dilni me miken tuaj të ngushtë, ju do të visheni të ndjeheni komode pavarësisht vendit ku do shkoni.

Ju nuk mund të qëndroni më vende të zhurmshme

©Depositphotos.com

Ju gjithmonë merrni një xhaketë

©Depositphotos.com

Jeni të interesuara për kopshtari

©Depositphotos.com

Ju pëlqen të shkoni në supermarket

©Depositphotos.com

Ju dëgjoni terma kuptimin e të cilëve nuk e dini

©Depositphotos.com

Eventet tuaja kanë ndryshuar

©Depositphotos.com

Fëmijët ju thërrasin Zonjë/Teta

©Depositphotos.com

“Mami kishte të drejtë”

©Depositphotos.com

Netët me shi rimojnë me qëndrimin në shtëpi

©Depositphotos.com

Të dielat nuk janë vetëm për pushim

©Depositphotos.com

Ju dhemb i gjithë trupi

©Depositphotos.com

Ju lutem mos ndaloni më

©Depositphotos.com