5 Shenja që Tregojnë se Keni Takuar Personin e Gabuar

©depositphotos

Kur një marrëdhënie përfundon, ne fillojmë të analizojmë se çfarë gabimesh u bënë dhe kërkojmë shkakun e vërtetë të ndarjes. Është e vështirë të kuptohet menjëherë nëse kjo ishte vetëm një rastësi apo një shpërthim emocional i gabuar.

Ja se si mund t’i njihni njerëzit që kanë sjellje të dyshimtë. Ka 5 lloje të sjelljes që karakterizojnë ata/ato:

Ata gjithmonë ju fajësojnë për çdo vështirësi në marrëdhënie.

Mos mendoni se janë budallenj dhe nuk kuptojnë asgjë. Përkundrazi, ata e dinë se ky është faji i tyre, por natyra e tyre thjesht nuk u lejon atyre ta pranojnë gabimin.

Ata kërkojnë t’ju bëjnë të mendoni se për çfarëdo të keqe që po ndodh, ju jeni gjithmonë personi që duhet fajësuar.

Ata vazhdimisht gënjejnë për t’ju bërë të ndiheni keq!

Meqë po flasim për gënjeshtrat, ia vlen të përqendrohemi në faktin se një person do të gënjejë jo vetëm në disa tema globale, ata janë në gjendje të sajojnë gjëra nga askundi.

Atyre absolutisht nuk iu interesojnë ndjenjat tuaja dhe as nuk e kuptojnë atë që po bëjnë.

Ata ju fajësojnë për faktin se nuk janë në gjendje të arrijnë diçka në jetë.

Ky person është mendërisht i sëmurë. Persona të tillë besojnë se çdokush rreth tyre është fajtor për dështimet e tyre.

Siç u përmend më lart, ndjenjat tuaja nuk janë të rëndësishme për ta.

Ata do të përsërisin të njëjtën gjë pa pushim: “Për shkak tënd nuk mund t’i arrij qëllimet e mia”.

Ata ju përulin në të gjitha mënyrat!

Për një person të tillë, ju vleni po aq sa një telekomandë e pluhurosur.

Ai gjeti një person të përsosur që ka ndjenja për të dhe ai tashmë ju kontrollon për të kënaqur nevojat e tij. Në një marrëdhënie të tillë nuk mund të ketë ndjenja reciproke.

Jua ndalojnë që të komunikoni me njerëzit e tjerë!

Duke qenë me një person të tillë, është pothuajse e pamundur të kërkoni ndihmë.

Duke kufizuar komunikimin me botën rreth jush, ata ju lidhin me veten e tyre përgjithmonë duke ju ju siguruar se mund të mbijetoni në këtë botë, vetëm nëse qëndroni me ta.

Është më mirë të qëndroni larg nga njerëzit që sillen kështu, sepse mund t’ua marrin gjënë më të çmuar që keni: Jetën tuaj.