6 Gjërat që Meshkujve u Pëlqejnë Por Nuk e Pranojnë

©brightside

Ata gjithmonë do t’i vijnë në ndihmë një vajze të shqetësuar, ata adhurojnë futbollin, shumica e tyre janë jashtëzakonisht të bukur me mjekër. Dhe këto janë të vërteta, të paktën sipas shumicës së vajzave.

Ata kanë nevojë për çaste ku të mos bëjnë asgjë!

Kjo mund të tingëllojë e çuditshme, por ata nuk duan gjithmonë të jenë në krye të gjërave, duke marrë vendime serioze dhe duke qenë përgjegjës për pasojat.

Herë pas here, meshkujt vetëm duan të kenë pak kohë për veten për të shijuar çaste të paqes dhe të qetësisë.

Meshkujt nuk i vërejnë çikërrimat!

Burrat mendojnë globalisht. Thjesht pranojeni dhe mos u mundoni t’i detyroni ata t’u kushtojnë vëmendje detajeve të vogla.

Ndoshta edhe ju femrat duhet të ndiqni shembullin e tyre, sepse femrat shpesh përqendrohen në shumë gjëra të vogla, gjë që ua largon gjithë gëzimin nga një situatë në tërësi.

Mendimet absurde të qetësojnë mendjen!

A mund të përfytyroni se burrat në fakt nuk shpenzojnë çdo minutë të jetës së tyre duke menduar se si të paguajnë kredinë, të sigurojnë të ardhura për familjen e tyre ose të shpëtojnë botën?

Rezulton se ata shpesh mendojnë për disa gjëra të pakuptimta.

Ata gjithashtu kanë frikëra e pasiguri!

Burrat janë viktima të pavullnetshme të imazhit heroik të krijuar për ta nga shoqëria moderne.

Ajo i detyron ata të mbajnë një pamje të qartë në çdo rrethanë, që është shumë e vështirë sepse ata kanë frikë nga e panjohura në jetë po aq sa të gjithë, duke dyshuar në vendimet e tyre dhe duke u shqetësuar.

Ata çmojnë çdo grua që u kalon para syve!

Një mashkull në të shumtën e rasteve, për të mos thënë gjithmonë, do t’ia ngulë sytë, duke e vlerësuar një zonjë të bukur që i kalon përpara.

Njerëzimi ekziston, në fakt, falë aftësisë së mashkullit për të vlerësuar gratë mbi pamjen e tyre, duke zgjedhur atë më të mirën për t’u bërë nëna e fëmijëve të tij.

Është në natyrën e tyre dhe nuk mund të shmanget.

Ata e vlerësojnë mbështetjen!

Burrat kanë nevojë për mbështetje emocionale po aq sa edhe gratë, kjo është e rëndësishme për këdo, kudo. Ritmi i ethshëm i jetës së sotme dhe stresi emocional nuk bëjnë dallime midis gjinive.