Kjo Grua i Fotografonte Direkt Pasi i Puthte, dhe Fytyrat e Tyre Flasin më Shumë se çdo Fjalë…

Paramendoni se keni ardhur në një vend të ftohtë për të kaluar mirë, për të dëgjuar muzikë, për të vallëzuar dhe për t’u relaksuar. Dhe befas shfaqet një i huaj që kërkon të të puthë.

A do të ziheshit ngushtë apo do ta kishit problem?

Johanna Siring, një fotografe nga Nju Jork, e bëri këtë realitet gjatë Festivalit Roskilde në Danimarkë. Qëllimi i saj kryesor ishte që me secilen foton të kapte reagimin e njerëzve. Dhe siç tregon artikulli ynë, ajo gjeti një mjet efektiv për të zbuluar se kush ishin ata me të vërtetë.

Ne jemi të impresionuar me të vërtetë me ndryshimet që një puthje e vetme mund të bëjë dhe nuk duam ta gëzojmë vetëm këtë projekt të mrekullueshëm.

A mund të ketë ndonjë buzëqeshje më të gjerë ?!

© Johanna Siring

Nga besimi në drojë me një puthje të vetme

© Johanna Siring

Nuk më besohet, vërtet ndodhi kjo?!

© Johanna Siring

“Pas kësaj që ndodhi, duhet të më telefonosh.”

© Johanna Siring

Me sa duket, puthja paska qenë e mirë.

© Johanna Siring

Provoni eksperienca të tilla në jetë dhe vëzhgoni se si ndikojnë tek ju.

© Johanna Siring

Të gjithë kanë nevojë për pak dashuri.

© Johanna Siring

Është e çuditshme se thellë mund të fshihet ndonjë person ndonjëherë.

© Johanna Siring

Nuk do ta mendonim kurrë që buzëqeshja e saj do të ishte kaq e lezetshme.

© Johanna Siring

“Pa prit pak! Ti sapo më puthe!”

© Johanna Siring

Mund ta dallojmë shpërthimin e emocioneve edhe nga ky ekran.

© Johanna Siring

Çfarë ndryshimi mund t’ju tërheqë vëmendjen në këtë mënyrë? Dërgojeni këtë artikull tek miqtë tuaj dhe zbuloni nëse ata do të merrnin pjesë në një projekt të tillë.