Si ta kuptoni në kohë se partneri nuk po tregohet besnik me ju

©FTiare/shutterstock

Nëse intuita juaj po ju paralajmëron se diçka nuk po shkon siç duhet me partnerin tuaj së fundmi, është më mirë të mos i injoroni këto ndjenja dhe t’i kushtoni vëmendje ndryshimeve të pazakonta në sjelljen e tyre.

Prandaj, ne do t’ju tregojmë për disa shenja që mund të tregojnë se partneri juaj nuk është besnik ndaj jush.

Mbani në mend se nuk ka shenja përfundimtare të mashtrimit. Edhe nëse keni vënë re ndonjë nga ndryshimet e mëposhtme në sjelljen e partnerit tuaj, mund të mos nënkuptojë se ata janë të pabesë. Megjithatë, këto shenja mund të jenë një tregues se diçka po shkon keq në marrëdhënien tuaj.

I kushtojnë më shumë rëndësi pamjes së jashtme.

Nëse partneri juaj papritmas ndryshoi qëndrimin e tij ndaj pamjes së tij, kjo mund të nënkuptojë se ai po përpiqet të bëhet më tërheqës për dikë tjetër.

Shenjat e mundshme të mashtrimit janë:

 • Fillojnë të ushtrohen dhe të hanë më shëndetshëm
 • Mbajnë parfum
 • Bëjnë një prerjeje të re flokësh
 • Blejnë më shumë rroba të reja
 • Kalojnë orë të tëra para pasqyrës
 • Veshin rroba të shtrenjta ose krejtësisht të ndryshme
 • Vendosin grimi më shpesh
 • Bëjnë dush më gjatë se zakonisht

Zakonet e tyre të telefonit kanë ndryshuar.

Nëse partneri juaj ka qenë gjithmonë i lidhur me telefonin e tij dhe e mban atë kudo, kjo është plotësisht në rregull. Por nëse ata kanë ndryshuar papritur zakonet e tyre kur përdorin pajisjet e tyre, kjo mund të nënkuptojë se ata kanë filluar të flasin me një person tjetër me të cilin ju nuk jeni njohur.

Shenjat e mundshme të mashtrimit janë:

 • Të qenit i paarritshëm në momente të caktuara të ditës
 • Ndryshojnë fjalëkalimin e tyre dhe duke mos e ndarë atë me ju
 • Gjithmonë i dërgojnë mesazhe dikujt ose kanë telefonata “të lidhura me punën”.
 • Pastrojnë historinë e tyre të shfletuesit në kompjuterin tuaj të shtëpisë
 • Të qenit shumë i fshehtë kur përdorin telefonin ose kompjuterin
 • Fshirja e teksteve në baza ditore
 • Marrin telefonin me vete në çdo kohë, madje edhe në banjë
 • Nuk ju ndjekin në rrjetet sociale
 • Nuk ju etiketojnë në foto në rrjetet sociale
 • Nuk ju dërgojnë mesazhe aq shpesh sa më parë

Ata kanë një orar të ndryshëm.

Nëse më parë e dinit se ku do të ishte partneri juaj pas punës ose me kë do të darkonte dhe më pas gjërat ndryshuan papritur, diçka mund të mos jetë në rregull me marrëdhënien tuaj.

Shenjat e mundshme të mashtrimit janë:

 • Papritmas duhet të punojnë deri vonë
 • Largime në udhëtime pune
 • Kaloni kohë shtesë në palestër
 • Harrojnë të marrin fëmijët nga shkolla
 • Pyesin se kur do dhe kur nuk do të jeni në shtëpi
 • Zhvillimi i papritur i interesave dhe hobive të reja

Zakonet e tyre të të folurit kanë ndryshuar.

Nëse jeni në një lidhje për një kohë të gjatë, me siguri dini gjithçka për mënyrën e të folurit të partnerit tuaj dhe ju duhet të jeni rehat duke biseduar së bashku. Por nëse partneri juaj është i pabesë, kjo mund të sjellë ndryshime të pazakonta në diskutimet tuaja.

Shenjat e mundshme të mashtrimit janë:

 • Duke ju drejtuar gishtat dhe duke ju akuzuar për mashtrim
 • Shpërndarja dhe biseda e tepërt
 • Lëkundjet përpara dhe mbrapa kur flasin me ju (kjo mund të jetë një shenjë se ata ndihen nervoz)
 • Përdorimi i fjalës “unë” në vend të “ne” kur flasim për të ardhmen