20 Thënie nga Keanu Reeves që Kanë Fuqi ta Ndryshojnë Fatin Tënd

I njohur si një nga aktorët më bujarë në Hollywood, Keanu Reeves asnjëherë nuk pushon së befasuari fansat e tij. Megjithë vështirësitë që ai ka hasur në jetë, Reeves ka arritur të mbetet një njeri me zemër të madhe, fisnike, duke sjellë dritë dhe frymëzim për shumë njerëz.

Ne ndoqëm një seri intervistash të Keanu Reeves dhe zgjodhëm thëniet e tij më të shquara që mund t’i japin jetës tuaj një kthesë për mirë.

“Kam qarë për bukurinë, kam qarë për dhimbjen, dhe herë tjera kam qarë sepse nuk kam ndjerë asgjë. Nuk kam se çfarë të bëj. Unë jam thjesht një klishe e vetvetes. “

“Ndonjëherë armiqtë janë mësuesit tanë më të mirë, njerëzit mund të mësojnë nga gabimet e tyre dhe shkatërrimi ndonjëherë nënkupton rilindjen.”

“Unë nuk dua të jem pjesë e një bote në të cilën të qenit i mirë është një dobësi.”

© Mike Cassese / Reuters.com

“Këto motive mesish, heronjsh dhe anti-heronjsh, këto udhëtime janë gjëra me të cilat merremi në ditët tona.”

“Ju duhet të ndryshoni jetën tuaj nëse nuk jeni të lumtur dhe shkundeni nga gjumi nëse gjërat nuk po shkojnë ashtu siç dëshironi.”

“Si mund ta përballoj plakjen? Me çudi dhe terror. Po, kështu do të thoja: Me çudi dhe terror ”

“Më vjen keq që ekzistenca ime nuk është kaq fisnike apo sublime.”

“Unë jam Mickey Mouse. Ata nuk e dinë kush është brenda kostumit. “

“Problemet e mjedisit janë në mendjen e të gjithëve. ’Është pjesë e kulturës sonë tani dhe unë vetëm mund të duartrokas dhe të lavdëroj këdo që bën atë që mundet dhe që po nxit ndërgjegjësimin tek njerëzit e tjerë. “

“Hidhërimi ndryshon formën, por nuk mbaron kurrë. Njerëzit kanë një mendim të gabuar se ju mund të përballeni me hidhërimin dhe të thoni: “Ka ikur, dhe unë jam më mirë.” Ata e kanë gabim. “

© KMazur / Contributor / Getty Images

“Ne jemi shuma e asaj që na bën ne ato që jemi. Zgjedhim gjëra të caktuara në momente të caktuara që ndikojnë tek ne. “

“Energjia nuk mund të krijohet ose shkatërrohet, dhe energjia rrjedh. Duhet të jetë në një drejtim, me një lloj drejtimi të brendshëm, emocional, shpirtëror. Duhet të ketë ndonjë efekt diku ”.

“Dikush më tha një ditë tjetër që marrëdhënia midis një personi dhe një fëmije është e pakushtëzuar; por marrëdhënia midis të rriturve, me njëri-tjetrin, është e kushtëzuar, në një kuptim. Por kjo gjendje mund të jetë më e mira e këtij lloji ”.

“Unë mendoj se duhet të ketë një lloj ndërveprimi midis jetës që po jetoni dhe jetës që do të vazhdojë prej këtu.”

“Kur e kupton vërtet karmën, atëherë e kupton se je përgjegjës për gjithçka në jetën tënde. Është e rëndësishme të dini se e ardhmja juaj është në duart tuaja. “

“Kështu që shumë njerëz e kanë atë marrëdhënie. Shoqerimi. Lidhje. Me qeniet e tjera, kafshët shtëpiake. E urrej t’i quaj kafshë shtëpiake. Por ju e dini se për çfarë po flas, për krijesat e tjera me të cilat ne ndajmë jetën me to.”

“Tatuazhet janë interesante, por në të njëjtën kohë ato janë gjithashtu një maskë – ju po ekspozoni të shkuarën e jetës tuaj në trupin tuaj.”

“Jeta është e mirë kur keni një sanduiç të mirë.”

“Unë gjithmonë jam ndjerë pak i distancuar dhe i izoluar nga njerëzit e tjerë … bëra shumë duke u shtirur si fëmijë. Ishte mënyra ime për të përballuar faktin që nuk e ndjeja që përshtatesha me ta.”

“Të gjitha ëndrrat që unë ëndërroj janë makthe dhe ato makthe janë ato që unë jetoj.”

“Paraja ju blen lirinë për të jetuar jetën tuaj ashtu siç dëshironi ju.”

“Unë jam një kokëtul. Ka njerëz të zgjuar dhe ka njerëz të trashë. Unë thjesht kam qëlluar të jem i trashë ”.

“Unë nuk jam i pashëm apo seksi. Sigurisht, nuk është se jam i pashpresë. “

“Vdekshmëria është ndryshe kur je 20 dhe ndryshe në moshën 50 vjeç.”

“Ndonjëherë dal jashtë dhe dëgjoj njerëzit që flasin për gjëra të parëndësishme dhe pastaj i them vetes kjo është arsyeja pse unë nuk dal.”

“Asgjë nuk vdes vërtet. Universi nuk harxhon asgjë, gjithçka thjesht transformohet ”.

Cila nga këto thënie preku më së shumti zemrën tuaj? Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë nga ju në komente!